Programma's

JobOn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Dankzij cofinanciering van diverse Gemeenten en Fondsen, zoals het GAK Instituut Nederland, Oranje Fonds, de Goldschmeding Foundation en het ING-fonds, zijn we uitgegroeid tot een landelijk netwerk van en voor werkzoekenden.

We bieden programma's aan voor iedereen die een stap wil zetten in de loopbaan. Ben je werkzoekend en/of ben je aan het oriënteren naar een nieuwe baan, je bent welkom om deel te nemen aan onze programma's.

Onze programma's

FutureLab

In het interactieve FutureLab stomen we deelnemers klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst door in te zetten op digitale vaardigheden. In een blended leerprogramma spelen deelnemers eerst een Escape Room om vervolgens te leren over de invloed en noodzaak van automatisering en digitalisering op de banen van nu én van de toekomst. Lokale werkgevers geven daarbij inzicht in de werkzaamheden en kansen in hun specifieke branche.

De training FutureLab is in 2021 ontwikkeld vanuit de mismatch in de arbeidsmarkt van 50+. Onze huidige partners zijn ING Fonds, GAK Instituut Nederland, SER, IAM.Digital en eelloo. 

92% van de deelnemers beveelt dit programma aan andere werkzoekenden. Het onderzoeksbureau Ecorys heeft de impact van dit programma aangetoond. Lees ook Impact FutureLab

Aanmelden voor de training FutureLab https://jobon.nl/futurelab

 

SER .

IAM.Digital .

Goldschmeding Foundation

Instituut Gak

ING Nederland Fonds

eelloo .

Kennissessie FutureLab 

Willy Pardijs, trainer van FutureLab neemt jou, in deze kennissessie mee, naar de training FutureLab. Voor wie is deze bestemd? Met welk doel? En wat is de opbouw van deze training? 

 

JobOn Talentprogramma

Het JobOn Talentpogramma is een unieke opleiding waarbij we werkzoekenden, met of zonder baan, opleiden tot eventmanager. Bij dit programma leren we door te handelen vanuit jouw leervraag. Jij bent aan zet, maar je staat er niet alleen voor. Je werkt samen met de eventmanagers van jouw startgroep en met jouw regio en je wordt begeleid door het vaste kernteam van JobOn.

Inmiddels hebben ruim 2.200 mensen ons programma doorlopen en organiseren 55 actieve eventmanagers events. Maandelijks hebben wij  bijeenkomsten, waar we elkaar ontmoeten. Of bij Seats2Meet in Utrecht of online. Wij verwelkomen je graag! Benieuwd?

Meld je aan voor het Talentprogramma

JobOnTrack 

We ontwikkelen programma's waarmee we vluchtelingen informeren over de kansen en mogelijkheden op de Nederlandse arbeidsmarkt. We hebben na het uittbreken van de oorlog in Oekraïne een webinar-serie ontwikkeld die inmiddels ruim 6000 keer bekeken is en werken samen met honderden vrijwilligers en experts om mensen te informeren en inspireren om met perspectief naar hun situatie te kijken. 

Vanuit deze ervaringen en inzichten hebben wij een loopbaantraject JobOnTrack ontwikkeld. Een combinatie van netwerken, workshops, individuele coaching en een taalmaatje. Een traject wat ingekocht kan worden vanuit een Gemeente, RMT en/of WSP. 


JobOn in samenwerking de Bibiliotheek

We werken samen met de Koninklijke Bibliotheek Nederland en bieden medewerkers van bibliotheken een compleet programma aan workshops, trainingen en loopbaanspellen voor iedereen die een stap wil zetten in de loopbaan. We bieden bibliotheken ons vaste programma ‘Samen naar werk’ aan, dat zowel on -als offline is aan te bieden. Hiernaast bieden wij dit jaar ook een additioneel online aanbod van kennisevents en de mogelijkheid tot ondersteuning bij de organisatie van netwerkbijeenkomsten voor Oekrainers.  


Beschikb@@r  - voor een inclusieve arbeidsmarkt

Wij streven naar een inclusieve en toegankelijke arbeidsmarkt, waarin iedereen kan meedoen en er geen talent verloren gaat. Vanuit de online community #Beschikb@@r brengen we vraag en aanbod bij elkaar.

Op LinkedIn is er een actieve community ontstaan. Benieuwd? Bekijk de LinkedIn-pagina en zie hoe jij kan bijdragen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Meer weten over Beschikb@@r en de evenementen die wij  rondom het thema "inclusieve arbeidsmarkt" organiseren?