Partners

JobOn (voorheen DeBroekriem) is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Dankzij een cofinanciering van Rabobank, LinkedIn en OranjeFonds zijn we uitgegroeid tot een landelijk netwerk.

Krachtig netwerk
De events worden mogelijk gemaakt door de inzet van vrijwilligers en dankzij de steun van onze partners. Daarnaast dragen veel bedrijven en professionals bij aan het succes  door het beschikbaar stellen van locaties of het delen van kennis als gastspreker. Dankzij de vrijwillige inzet van tientallen loopbaantrainers en carrièrecoaches organiseert JobOn maandelijks tientallen events. Onze eventmanagers nodigen deze trainers uit om hun expertise te delen als gastspreker.


Meer perspectief op werk
JobOn heeft de ambitie om in alle 35 arbeidsmarktregio’s een lokale community te lanceren en gaat daarover graag in gesprek met gemeenten en sociale diensten. We werken inmiddels samen met gemeenten in heel Nederland omdat we elkaar vinden in de missie om werkzoekenden te activeren en ondersteunen tijdens de zoektocht naar een baan. 
 

Programma's

JobOn ontwikkelt diverse programma's, hierbij een aantal programma's die we graag onder de aandacht brengen.