#Beschikb@@r

Ben jij Beschikb@@r?

Iedereen hoort erbij, toch? Helaas blijkt het voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt lastig om een passende baan te vinden. Ervaar jij dit ook als werkzoekende? Ben jij bijvoorbeeld langdurig werkloos, statushouder of heb je een arbeidsbeperking? Dan is ‘Beschikb@@r’ iets voor jou.

Beschik@@r is een initiatief van gemeente Lingewaard dat sinds 2022 door JobOn en St. Nederland Onderneemt Maatschappelijk landelijk wordt uitgerold. Hoe kan jij de baan vinden die past bij jouw talent?

Word lid van onze LinkedIn groep

Met de groep Beschikb@@r op LinkedIn komt vraag en aanbod bij elkaar. Met dit netwerk kom je in contact met werkgevers of intermediairs die er voor openstaan om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen. Niet alleen halen ze hiermee jouw talent in huis, daarnaast help je deze werkgevers met jouw ervaring en kennis, zodat zij toegankelijker kunnen worden voor meer medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. 

Maak jezelf beter vindbaar door de term ‘Beschikb@@r’

Met de term Beschikb@@r geef je aan dat je openstaat voor een baan. Dat doe je eenvoudig via je LinkedIn profiel. Zet de term als laatste in je kopregel, omdat het uitgangspunt jouw talent en kwaliteit is. Ook kan je in je persoonlijke informatie de term ‘beschikb@@r’ opnemen, zo kan een werkgever jou makkelijker vinden.

Via deze gratis handleiding vind je de uitleg hoe je dit stap voor stap doet.

 

 

Ervaar jij afstand tot de arbeidsmarkt?

Dan ben je van harte welkom om je aan te sluiten bij de LinkedIn groep ‘Beschikb@@r’. Weet je niet of je tot deze groep behoort? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van kandidaten die afstand kunnen hebben tot de arbeidsmarkt, deze kandidaten:

  • Zijn (langdurig) werkloos
  • Hebben een arbeidsbeperking
  • Willen een carrièreswitch maken, maar hebben geen werkervaring
  • Zijn 50 jaar of ouder en hebben geen werk of zoeken een andere baan
  • Zijn statushouder (voormalig vluchteling)
  • Of een andere doelgroep die afstand tot de arbeidsmarkt ervaart

Naast lid worden van de community Beschikb@@r, ben je van harte welkom om mee te doen met de programma's van JobOn. Heb je hier vragen over mail dan josee@jobon.nl. Josée is als algemeen directeur actief betrokken bij Beschikb@@r en verwelkomt jou graag.