JobOn-Zomerspelen: van werk naar welzijn

Leerdoelen

  • Neem de controle over je leven in eigen handen
  • Onderzoek je bagage en vergroot je bewustzijn
  • Stappen zetten om je gezondheid te ondersteunen

Geef je autonome zenuwstelsel de aandacht die het verdient!

Net zoals auto’s jaarlijks worden gekeurd en gebalanceerd wordt je zenuwstelsel dit ook. Ontdek hoe je met een ABP-check in slechts 10 minuten per dag je autonome zenuwstelsel in balans kunt brengen! Verminder stress en vergroot je bewustzijn van werk naar welzijn. Schrijf je vandaag nog in voor onze workshop en zet de eerste stap naar een gezonder en evenwichtiger leven!

Jouw ademcoach

Ik ben Sila Raghoebarsing, jouw ademcoach. Met mijn vaardigheden en toewijding wil ik het leven van anderen positief beïnvloeden en bijdragen aan hun welzijn en persoonlijke groei. Ik zet mijn kennis en ervaring op dit gebied dan ook graag in op zowel professioneel als prive gebied.

Stress en gezondheidsproblemen hebben me niet alleen geleerd om beter voor mezelf te zorgen, maar ook om anderen bij te staan in hun eigen uitdagingen. Ik ontdekte dat waardevolle lessen vaak voortkomen uit onze diepste pijn en dat door het delen van onze verhalen, we elkaar kunnen helpen helen.

Aan de slag!

Tijdens de workshop gaan we aan de slag met de ABP-check! 

  • Automatische piloot: Neem de controle over je leven in eigen handen. Door uit de automatische piloot te stappen, kun je bewuster leven en richting geven aan je eigen pad.
  • Bagage: Neem de tijd om je bagage te onderzoeken en te begrijpen welke ervaringen, overtuigingen en emoties je met je meedraagt. Dit bewustzijn stelt je in staat om eventuele belemmeringen los te laten en nieuwe perspectieven te omarmen.
  • Preventief: Neem de nodige stappen om je fysieke, mentale en emotionele gezondheid te ondersteunen. Dit omvat bijvoorbeeld het beoefenen van zelfzorg, het opbouwen van veerkracht en het proactief omgaan met uitdagingen.

JobOn’s Zomerspelen: benut je talent!

Dit event is onderdeel van de JobOn-Zomerspelen. Tijdens deze zomerspelen van 22 juli t/m 15 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land workshops en wandelingen. We gaan actief aan de slag met het benutten van onze talenten en het bereiken van onze doelen. Laat je inspireren en motiveren! Bekijk hier alle events.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Sila Raghoebarsing

Ik ben altijd gefascineerd geweest door persoonlijke groei en ontwikkeling en ik zet mijn kennis en ervaring op dit gebied dan ook graag in op zowel professioneel als prive gebied.

De workshops die ik heb neergezet, waren echt uit mijn hand. Het was mijn gekozen thema en dat thema sprak veel mensen aan waardoor er echt waardevolle verbindingen ontstonden. En dat je dan achteraf goede feedback ontvangt van mensen die zeggen dat ze er echt iets aan gehad hebben, is zó mooi. Je draagt als eventmanager echt iets bij.

- Eventmanager: Dimitry de Vink