JobOn Tour Zaanstad | Zet stappen in jouw zoektocht naar werk

Leerdoelen

  • Vergroot je netwerk
  • Zet stappen om verder te komen mbt jouw wensen voor een nieuwe baan
  • Doe nieuwe energie op in een mooie omgeving

Wil jij actief aan de slag om verder te komen met je zoektocht naar een passende baan? Heb jij behoefte aan het delen van tips en ervaringen met werkzoekenden in jouw regio? Ga mee op JobOn Tour! We gaan stappen zetten om verder te komen tijdens jouw banen zoektocht. Doe nieuwe energie op en zet letterlijk en figuurlijk stappen om jouw doelen te bereiken en contacten te leggen met andere werkzoekenden in jouw stad!

Meer ideeën & minder stress door wandelen
Al wandelend kom je op een gemakkelijke manier met anderen in gesprek. Doordat je linker -en rechterhelft samenwerken, komen meer ideeën naar boven en beklijft alles wat je bespreekt beter dan wanneer je niet in beweging bent. Daarnaast is het natuurlijk heerlijk om buiten te zijn en werkt de buitenlucht ook nog eens stress-reducerend.

Bereik al wandelend jouw doelen!
Tijdens deze netwerkwandeling door de Zaanstreek doe jij nieuwe energie en contacten op en ga je samen aan de slag om stappen te zetten om verder te komen in jouw zoektocht naar een passende baan. Al wandelend werken we met diverse interactieve opdrachten om stil te staan bij verschillende aspecten die jou verder helpen in de keuzes die jij maakt binnen jouw loopbaan. Natuurlijk dagen we je ook uit om de rest van het jaar concrete stappen te blijven zetten. Op deze manier kun jij er de rest van het jaar weer vol tegenaan.

 

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten.

“Zeker nu de invloed van online een vlucht heeft genomen vanwege corona, heb ik zo de mogelijkheid gehad Zoom en andere programma’s te leren kennen. Het is ook fijn dat je veel in contact bent met andere eventmanagers, coaches en deelnemers. Dit is ontzettend leuk en je hebt al snel in de gaten dat je niet alleen staat in de wereld van werkzoekenden”.

- Hans (Eindhoven)