Neem de volgende stap in je carrière

Of je nu een baan hebt of niet, JobOn helpt je met je volgende stap. Via online trainingen of events, altijd iets bij jou in de buurt!

Events in de buurt van

Een nieuwe weg naar Rome: word jobmarketeer
di 18 feb
 • solliciteren

Een nieuwe weg naar Rome: word jobmarketeer

Dat er meerdere wegen naar Rome leiden, weten we allemaal. "Een nieuwe weg naar Rome" is niet meer dan een metafoor voor een andere manier van werk zoeken dan via jobsites. Neem het heft in handen en word met jouw netwerk je eigen jobmarketeer.Het is een pragmatische workshop voor de "in between jobber" die open staat voor een geheel nieuwe kijk op werk zoeken en zijn/haar persoonlijke vaardigheden en interesses eens van een andere kant wil beschouwen.Bereid je voor op een creatieve, interactieve middag.  Allereerst ga je aan de slag met het creëren van een moodboard om nieuwe inzichten te verwerven. Vervolgens start het netwerkspel. Iedereen zet zijn/haar netwerk in om concreet functies, vacatures en bedrijven aan de andere deelnemers te verbinden.Je gaat de deur uit met niet alleen een stuk zelfkennis, maar ook met nieuwe connecties, ingangen tot bedrijven, mogelijke vacatures en sowieso een vergroot netwerk.Hans van Kleef Werkt sinds 3 jaar als generalist binnen het Sociaal Domein in de regio Eindhoven. Zijn achtergrond is sales marketeer, maar tegenwoordig is hij getransformeerd naar "sociaal marketeer" zoals hij dat zelf noemt. Een deel van zijn huidige activiteiten heeft nog steeds te maken met het werk zoeken, oftewel de participatie naar werk. Hij werkt volgens "Product Markt Confrontatie". Vanuit de marketing is dit letterlijk een product naar de markt brengen, maar voor Hans is het een persoon met de volgende stap helpen.Hans hoort graag vooraf wat je 18 februari a.s. hoopt te leren of aan extra kennis mee naar huis wil nemen. Stuur hem daarom gerust een bericht via LinkedIn.

event is vol!
Het 'zicht op inzicht' sollicitatiespel
di 18 feb
 • solliciteren

Het 'zicht op inzicht' sollicitatiespel

“Het sollicitatieproces” bestaat niet. Wat voor de één heel goed werkt, geeft een ander een mindere ervaring. En wat de één heel normaal vindt, vindt de ander juist speciaal, dapper, knap of gaaf.Solliciteren is voor iedereen anders, maar de meeste sollicitanten bewandelen wel eenzelfde weg en daarin zijn 7 fases te herkennen. Tijdens het spelen van dit bordspel krijgen jij en je medesollicitanten vragen en opdrachten. Zodat jullie met elkaar steeds meer inzicht krijgen in de fasen van solliciteren,  wat solliciteren eigenlijk is, hoe je dat zelf dat doet en wat daar het effect van is. Het spel wordt gespeeld met maximaal 6 personen. Belangrijk is dat je open staat voor het bespreken van je eigen manier van solliciteren en die van anderen.Resultaat van de workshop:Je krijgt meer inzicht in de fasen van het solliciteren en de manier waarop jij solliciteert. Dit leidt tot meer effect van jouw sollicitaties.De trainer:Vincent Kuyvenhoven (www.zichtopinzicht.nl) maakt werk van jouw sollicitatie, cv, netwerk en LinkedIn. Met nieuwsgierigheid en een open benadering zoekt hij samen met jou niet alleen naar wat je doet en wat je wilt, maar vooral naar hoe je dat doet en welke meerwaarde dat oplevert. Zo werk je aan jouw CV, je netwerk en LinkedIn en aan je sollicitatie met resultaat!

Spreken als een pro bij jouw sollicitatie!
wo 19 feb
 • solliciteren

Spreken als een pro bij jouw sollicitatie!

Solliciteren is op zich al spannend genoeg, maar gelukkig kun je zelf veel voorbereiden.Ooit gehoord van een luistergezicht? Of heb je ooit stilgestaan bij het feit dat je met je stem onbewust heel veel impact kunt maken?Elke dag communiceren we en hierbij maken we gebruik van onze stem. Jouw stem bepaalt voor een groot deel hoe je overkomt. Bij een sollicitatiegesprek is het met name van belang om overtuigend over te komen, zodat je de baan kunt krijgen die je wilt.Tijdens deze workshop geeft stemcoach en logopedist Janine de Widt oefeningen en tips hoe jij met jouw stem een onuitwisbare indruk achterlaat tijdens een gesprek. “Wij maken werk van jouw stem, zodat je een verpletterende indruk kunt achterlaten en je jouw stem in topconditie houdt”Er zal aandacht worden besteed aan o.a. spreeksnelheid, intonatie, stemgebruik, adem en houding.Hoe stel je jezelf voor tijdens een netwerk- of sollicitatiegesprek? De eerste indruk wordt gemaakt binnen een paar seconden en die begint al bij de uitspraak van je naam. Hoe krachtig komt jij over?Het is een interactieve workshop, we gaan oefenen met onze stem en wijze van spreken.  Aan het eind van de workshop weet hoe jij je spreken kunt optimaliseren.Wil jij meer impact maken met jouw stemgebruik? Wil je spreken als een pro? Doe dan mee en meld je snel aan!

 • wo 19 feb
  • coaching

  Wat is jouw cadeau aan de wereld?

  Je cv is in orde. Je LinkedIn profiel bijgewerkt en aangescherpt. Je weet wat je vaardigheden en je competenties zijn. Je wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken. Maar dan… Hoe kun je jezelf blijven in het gesprek, als je serieus kans maakt op de baan? Passen deze functie en organisatie wel bij jou als mens?De baan die echt bij je past gaat niet alleen over je ervaring, je kwaliteiten en of de randvoorwaarden kloppen. De sleutel is je dieperliggende zingeving, daar ligt jouw onderscheidend vermogen. Met je innerlijke drive ga jij het verschil maken!Tijdens de workshop ‘Jouw cadeau aan de wereld’ gaat het over wie jij bent als mens. Wat jij hier op aarde te brengen hebt. Waarmee je het onderscheid kunt maken. Zo bereik je een match op dieper niveau tussen jou en je potentiële nieuwe werkgever.Ontdek what makes you tick!Je kunt je niet verschuilen achter woorden tijdens deze creatieve en inspirerende workshop. Je gaat naar de kern van wie je bent. En krijgt op een diepere laag inzicht in ‘what makes you tick?’ Je innerlijke drive. Je bezieling.Je ontdekt in welke omgeving je ‘jouw cadeau’ wilt delen met de wereld. En hoe je dat praktisch inzet in het sollicitatieproces waar je nu mee bezig bent. Op weg naar de baan waarin je vol vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past!De trainerOntspannen jezelf zijn. Dat is waar Syl Granneman mensen bij begeleidt. Minder kritisch zijn en meer tevreden met jezelf. Je talenten ontdekken en durven inzetten. Zodat je met vertrouwen en plezier doet wat precies bij je past!

 • wo 19 feb
  • solliciteren

  STAR's, de techniek van succesverhalen!

  Als je vaker hebt gesolliciteerd herken je de vraag "Kun je daar een voorbeeld van geven?" vast wel. Je hebt net gezegd dat je productief bent en de recruiter of werkgever wil dan natuurlijk voorbeelden horen die laten zien dat je inderdaad over die eigenschap beschikt.Met de STAR-methode is dat voortaan een fluitje van een cent!Daarnaast maak je het de recruiter makkelijk. Hij of zij is vaak getraind om een sollicitatiegesprek volgens de STAR-methode af te nemen. Door deze methode zelf toe te passen in je antwoorden geef je de recruiter wat hij of zij uit het gesprek wil halen.Tijdens deze workshop leer je hoe je de methode stap-voor-stap toepast. Je gaat de deur uit met zicht op tenminste 3 persoonlijke competenties en 3 persoonlijke STAR-verhalen.De gastspreker is Catrien Ohmstede. Catrien is loopbaancoach en heeft al, jarenlang als loopbaanprofessional, heel veel mensen geholpen bij het vinden van een nieuwe uitdaging.

 • do 20 feb
  • coaching

  Met minder moeite werk zoeken

  Wat is jouw verhouding tot werk? Hoe zit jij in je vel als het gaat om het vinden van een fijne werkplek? Misschien heb je het gevoel dat het makkelijker zou moeten kunnen en weet je niet hoe.Kom dan kennis maken met systemisch werk. Familie- en systeemopstellingen zijn een snelle intuïtieve weg naar oorzaken en oplossingen. De verhoudingen worden verhelderd en de harmonie in relatie tot je werk en jezelf wordt (terug)gevonden. Daarmee kan de energie weer stromen.De workshop bestaat uit twee opstellingen voor twee vraagstellers. Ook representanten en toeschouwers kunnen de ervaring meemaken als je de situatie in je eigen leven herkent.Elza de Bruin doet heel graag opstellingen vanuit de principes van de Cursus in Wonderen. Dat liefde er altijd is, dat we altijd kunnen kiezen voor innerlijke vrede, en dat we langs de schaduw naar het licht van de ander of de situatie kunnen kijken. Soms versperren hardnekkige patronen de weg. Geen punt, er is altijd de keuze tussen geluk of gelijk!Je bent van harte welkom!

 • vr 21 feb
  • coaching

  Leiderschap bij het vinden van een nieuwe of andere baan

  Hoe kun je het  beste je persoonlijk leiderschap inzetten om je doel te bereiken; het vinden van een nieuwe baan.Dit is de tweede workshop als vervolg op de workshop van 31 januari jl.  waarin je is uitgelegd wat persoonlijk leiderschap is.  En je tools hebt  aangereikt gekregen, zodat  je een plan van aanpak voor het vinden van een nieuwe baan kan op stellen. Het is dus ook de bedoeling dat je dat presenteert en onderbouwd tijdens deze workshop op 21 februari.De spreker is: Monique Eijgenberger.Monique Eijgenberger heeft diverse trainingen gegeven en ontwikkeld. Ze heeft een MBA- opleiding waaronder de opleiding trainer. Ze heeft onderzoek gedaan naar Leiderschap, de Organisatie en Organisatiecultuur. Haar passie is om zich met Management & Organisatie bezig te houden.Bovendien geeft carriere advies op LinkedIn en heeft ze ook ruim recruiting ervaring. En  is in bezit van een  Bachelor Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid.

 • vr 21 feb
  • solliciteren

  Succesvol naar een nieuwe baan

  Hoe kom je aan een nieuwe baan en hoe verkoop je jezelf aan anderen? Dominic Heiermann geeft in deze interactieve workshop tips & tricks om aan die ene baan te komen! Je krijgt ook een interessante opdracht en een hand-out mee naar huis.Het voorbereiden van een sollicitatie begint bij de vacature analyse. Wat is nog meer nodig om zo goed mogelijk voor de dag te komen? In deze workshop worden alle elementen behandeld die betrekking hebben op het solliciteren. Hoe kijk je naar jezelf en hoe zien anderen jou? Hoe positioneer je jezelf op een aantrekkelijke manier op de arbeidsmarkt? Er wordt in gegaan op hoe de arbeidsmarkt in elkaar zit en wat de arbeidsmarkt van je wil weten. Hoe kan men je vinden en wat moet je daarvoor doen? Naast netwerken is een cv tegenwoordig erg belangrijk.Voor het cv geldt: "De laatste indruk bij netwerken en de eerste indruk bij het solliciteren". Wat is er nodig om goed te netwerken? Alleen een gesprek aangaan is tegenwoordig niet genoeg.Onderwerpen die onder andere centraal staan zijn: Job marketing, invulling van vacatures, curriculum vitae, netwerken voor werk en het solliciteren zelf.

 • ma 24 feb
  event is vol!
  • coaching

  Solliciteren met lichtjes in je ogen

  Om met succes op zoek te kunnen gaan naar werk heb je (zoals ik het noem) de lichtjes in je ogen nodig. Daarmee bedoel ik dat je je energiek voelt en er echt zin in hebt om te solliciteren.Iedereen is uniek en iedere situatie is anders. Ik weet dat het een moeilijk proces kan zijn. Ik heb het namelijk zelf ervaren.Wat mij geholpen heeft om de lichtjes in mijn ogen terug te krijgen is dat ik in beweging ben gekomen. Ik ben met mensen in contact gekomen die naar mij luisterden, ik heb de verandering omarmt en keuzes gemaakt die voor mij goed voelden. Voor jou kan deze workshop ook een (eerste) beweging zijn om weer in jouw flow te komen. In deze workshop vertel ik kort mijn verhaal. Daarna ga jij zelf aan de slag! Jij gaat onderzoeken wat jouw grootste verlangen is en hoe je daar kunt komen of in ieder geval de eerste stappen in die richting kunt zetten.We doen dit in een kleine veilige setting met maximaal 8 mensen. Wat neem je mee naar huis: Jouw eigen ingevulde werkblad met een concrete zo groot mogelijke eerste (kleine) stap op weg naar het realiseren van jouw verlangen. Zelf bedacht en aangevuld door medecursisten. Dus ....samen op weg naar de lichtjes in jou ogen! 

 • di 25 feb
  • ondernemerschap

  ZZP? Is dat wat voor mij?

  Denk jij er weleens aan om als ZZP'er te starten? Maar kom je niet verder dan een vage droom en veel beren op de weg?De stap naar het ondernemerschap is een spannende stap en gaat vaak gepaard met veel vragen, twijfels en onzekerheden. Meestal het gevolg van een vage droom en geen helder beeld. Tijdens de workshop gaan we aan de slag met jouw beeld (o.a. wat wil je, wat kan je, wat vind je belangrijk). Aan de hand van een aantal vragen ga jij je droom visueel en zo concreet mogelijk maken.We onderzoeken de verschillen tussen werken als zelfstandige en als medewerker in loondienst en je ontdek wat beide opties opleveren en kosten. Welke hindernissen heb je dan nog te nemen?We ronden de workshop af met een concrete en direct toepasbare actie.Uiteraard is er ruimte om je vragen rondom het ondernemerschap te stellen.De TrainerDeze workshop wordt gegeven door Claire Compagner. Claire heeft een achtergrond in de Werving & Selectie en HR Management. Ruim 4 jaar geleden heeft ze haar vaste baan opgezegd en de stap gezet naar het ondernemerschap. In eerste instantie als zelfstandig loopbaancoach om 2 jaar geleden de stap te zetten richting het begeleiden van aankomende- en startende ondernemers. In deze rol helpt ze ondernemers bij de start-up en te begeleiden richting een stevige (mentale) basis.

 • wo 26 feb
  • flow & fun

  JobOnBoarding

  Elke maand organiseren wij voor nieuwe eventmanagers een Introductie-training.  Als eventmanager bij JobOn organiseer jij zelfstandig een eigen event in één van de steden waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en ben jij de verbindende factor tussen collega-baanzoekers. Om je hierbij te helpen heeft JobOn een trainingsprogramma opgesteld, zodat jij snel kan beginnen met organiseren.Wat gaan we doen?- Elkaar leren kennen en hiermee je netwerk vergroten- Je komt meer te weten over DeBroekriem als organisatie- Hoe organiseer je een eerste event?- Jezelf voorstellen aan de community middels een video-pitchHeb je tijd die je graag wilt investeren in anderen én in jezelf? Wil jij één – of meerdere – events organiseren voor mede-werkzoekenden? Meld je dan aan via het interesseformulier. Na een telefonische intake word je toegevoegd in ons online introductie-omgeving en krijg je een persoonlijke uitnodiging voor de trainingsdag op 26 februari.Interesse? Aanmelden kan tot en met 25 februari via het formulier op de website.

 • wo 26 feb
  event is vol!
  • coaching

  Succesvol duurzaam onderhandelen

  In deze training leer je om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarmee de relatie met de andere partij te schaden.Je leert om een onderhandeling zó aan te pakken dat je samen tot een win–win situatie kan komen. Geen getouwtrek of hakken in het zand, maar ook geen liters water bij de wijn.Je leert onderhandelen op basis van de principes van de Harvard-methode. Deze methode is ontwikkeld om conflictsituaties op de best mogelijke manier op te lossen. De stappen van de methode helpen je in elke situatie waarin jouw belangen tegenover de belangen van de andere partij lijken te staan.Daarnaast leer je je eigen onderhandelstijl beter kennen en leer je hoe je die optimaal kunt inzetten.Voor wieVoor iedereen die wil leren om stevig te onderhandelen op de inhoud, zonder daarbij de relatie te schaden. Ook heel nuttig voor mensen die moeilijk ‘nee’ kunnen zeggen.ResultaatJe weet hoe je een onderhandelingsgesprek voorbereidt en hoe je de 5 stappen van het Harvard-model in praktijk brengt. Hiermee vergroot je de kans op een win-winuitkomst.Over de trainerPetra Vries is communicatietrainer en jurist. Als jurist bemiddelde zij in talloze conflicten, vaak tussen ruziënde buren over alles wat je zoal bij de Rijdende Rechter voorbij ziet komen. Door mijn bemiddeling vonden de partijen vaak een duurzame oplossing waardoor langslepende juridische procedures voorkomen konden worden.​Petra baseert haar trainingen en coaching voor een groot deel op de Harvard-methode, een bewezen succesvolle onderhandelmethode, ontwikkeld aan Harvard Law School. Petra houdt van praktisch. Daarom krijg je als deelnemer altijd veel handvatten, checklists en concrete tips mee. Zodat je direct aan de slag kunt en de geleerde vaardigheden meteen in praktijk kunt brengen.

 • wo 26 feb
  • personal branding

  Wie ben jij achter je cv?

  Je krijgt bij een sollicitatiegesprek vaak de vraag: “Vertel eens iets over jezelf”. En hoe groot is de verleiding om het dan vooral – heel veilig – over je werk te hebben. Maar jouw gesprekspartner wil vooral weten wie je bént. Wat je kán, heeft hij of zij namelijk al gelezen in je cv. Dus praten over je loopbaan tot nu toe, daarmee onderscheid je je niet echt.Maar hoe dan wel?In deze interactieve workshop laat loopbaancoach Taco Poot je met een aantal persoonlijke verhalen zien hoe je aan de hand van een voorwerp een krachtig verhaal kunt neerzetten over wie je bent. Door dit verhaal te gebruiken in je cv, je motivatiebrief, je LinkedIn profiel én in het sollicitatiegesprek laat je jezelf op een unieke manier zien.Naast een aantal voorbeelden die Taco zal geven, gaan we ook zelf aan het werk met een toegankelijke oefening.Taco Poot van Tacoaching is loopbaanadviseur en coach en houdt praktijk in Almere. Als voormalig leidinggevende bij KPN en voormalig werkzoekende heeft hij aan beide kanten van de sollicitatietafel gezeten, en is daarmee een echte ervaringsdeskundige.

 • wo 26 feb
  event is vol!
  • coaching

  Wandelend naar jouw nieuwe baan

  Waar word je gelukkig van? Welke route moet je bewandelen om bij jouw ideale baan te komen? En hoe kom je daar?Deze meeting bestaat uit 2 delen:Een korte sessie waarin je op zoek gaat naar “jouw geluk” en aansluitend gaan we wandelend op zoek naar jouw ideale baan en werkgever.De sessieWolfgang Peppmeier is coach met een jarenlange ervaring in de zoektocht naar jouw persoonlijke geluk. Samen met hem ga je in een korte sessie op zoek naar wat jouw sterkte is en waar je gelukkig van wordt.De wandelingAansluitend gaan we wandelend netwerken. In wisselende tweetallen heb je ruim de gelegenheid om te netwerken onder het thema: Halen & Brengen. Welke organisaties zijn voor jou interessant? Welke contactpersonen kun je benaderen etc. En ook, waarmee kun je een anderen verder helpen in hun zoektocht.

 • wo 26 feb
  • coaching

  Kantelen in werk

  De arbeidsmarkt verandert in rap tempo. Ons werkleven ontwikkelt zich steeds meer naar hybride werken. Deels een baan en deels op interim basis klussen aannemen. Of een paar dagen op uitzend- of vrijwillige basis werken en daarnaast ondernemen. Het kan allemaal!Naast dat de arbeidsmarkt verandert, veranderen we als werkende mensen ook. Onze eigen wensen en verlangens mogen meer de boventoon voeren. We raken wel een beetje klaar met het oude systeem van hiërarchie. Het werken ‘onder een baas’ begint bij steeds meer mensen te knellen. We willen meer vrijheid en doen, wat er toe doet. Om zo van waarde te zijn voor anderen, geld te verdienen en een bestaansrecht op te bouwen.Alle ontwikkelingen vragen dat je steeds beter moet weten wie je zelf bent en wat voor jou belangrijk is. Om te kunnen sturen op je eigen zingeving, vorm en inhoud van werk. Om jezelf serieus te nemen en tot je recht te laten komen. Nieuwsgierig geworden hoe je dit doet?Het antwoord van de spreker: door te kantelen in werk.Als je kantelt in werk, dan betekent dat, dat je niet langer automatisch een aangeboden werkprofiel als uitgangspunt neemt. In plaats daarvan neem je jezelf als uitgangspunt. Je kantelt steeds meer van werken vanuit een systeem/opdracht, naar werken vanuit eigen verbinding, eigen opdracht. Dit kan binnen en/of buiten organisaties zijn. Je hoeft niet langer te denken in één baan.In de workshop ‘Kantelen in werk’ deelt Reina Janssen haar praktijkervaring en zeven tips. Zeven onderwerpen die je bewuste aandacht en sturing verdienen. Het is geen theoretische uiteenzetting. Alle voorbeelden illustreert ze met anekdotes uit haar eigen werkleven. Daarbij neemt ze deelnemers mee in kleine opdrachten, om ook stukjes van hun eigen ervaring te delen. Op deze manier is haar sessie altijd verhalend, leerzaam, herkenbaar en inspirerend. 

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)

Online trainingen

Ban de burn-out
 • flow & fun

Ban de burn-out

Ook voor een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen. In deze training ontdek je hoe je dat aanpakt.

No story, no glory
 • communicatie

No story, no glory

Verhalen vertellen kan op verschillende manieren. Tijdens sollicitatiegesprekken wordt vaak gevraagd: "vertel eens iets over jezelf"? Heb jij een goed verhaal paraat of ben je aan het zoeken naar woorden?In deze online training ga je aan de slag met storytelling. Wat is de kracht van storytelling? Welke technieken zijn er om een goed verhaal te vertellen? Hoe zorg je voor een goede non-verbale begeleiding van je verhaal? Dit komt allemaal aan bod in deze training. Dus meld je aan en voor je het weet vertel jij straks de meest inspirerende verhalen.Onze online trainingen die we in samenwerking met Good Habitz aanbieden zijn op meerdere manieren te volgen. Wil jij alle informatie uitgebreid lezen of leer jij beter onderweg vanaf je mobiel of smartphone? Het kan allemaal! Je kunt zelf vooraf een quickscan doen om te zien welke informatie je al beheerst en welk onderdeel extra aandacht nodig heeft. Deze innovatieve manier van leren geeft je alle ruimte om het op jou manier te doen.

Solliciteren met lef
 • solliciteren

Solliciteren met lef

Wil jij weten waar je tegenwoordig op moet letten met solliciteren? Tijdens deze online training leer je jouw overtuigingen over solliciteren beter kennen. Je leert om jouw kwaliteiten beter te kunnen presenteren en jezelf zo breed mogelijk te oriënteren.Om op te vallen tussen alle andere sollicitanten zijn er een aantal aspecten belangrijk. Hoe solliciteer je anno morgen? Wat zijn jouw talenten? Hoe val je op een positieve manier op? Hoe grijp je je kans? Al deze aspecten zorgen ervoor dat jij die ene sollicitant bent die eruit springt! Tijdens deze e-learning krijg je het antwoord op bovenstaande vragen en kom jij straks beslagen ten ijs!Onze e-learnings die we in samenwerking met Good Habitz aanbieden zijn op meerdere manieren te volgen. Wil jij alle informatie uitgebreid lezen of leer jij beter onderweg vanaf je mobiel of smartphone? Het kan allemaal! Je kunt zelf vooraf een quickscan doen om te zien welke informatie je al beheerst en welk onderdeel extra aandacht nodig heeft. Deze innovatieve manier van leren geeft je alle ruimte om het op jou manier te doen.

Onderhandelen
 • ondernemerschap

Onderhandelen

Wat zijn de kneepjes van goed onderhandelen? Volg deze online training en scoor een geheide topdeal.