Stage bij JobOn

Word onze HR stagiair!

Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende stage in Utrecht? Wil je ondersteunen bij het werven, coachen en trainen van onze 80 medewerkers? En wil jij ook nog een belangrijke maatschappelijke bijdrage leveren? 

Heb je interesse in de wereld van HR en HR-D? Vind je het interessant om te leren hoe een succesvolle community werkt en hoe wij onze vrijwilligers begeleiden. Versterk ons team!

Waar ga jij jouw HR stage lopen?

JobOn werkt vanuit Utrecht met een gemotiveerd en bevlogen team waar jij onderdeel van wordt. Tijdens deze praktische stage maak je actief deel uit van ons team en help je bij het begeleiden en coachen van onze eventmanagers, dit doe je een nauwe samenwerking met onze talentmanager. Je krijgt je eigen verantwoordelijkheden en ook eigen initiatieven worden aangemoedigd.  

Wat voor werkzaamheden kun je zoal verwachten?

  • werving en selectie van nieuwe eventmanagers voor JobOn
  • ondersteunen bij onboarding van nieuwe eventmanagers 
  • evaluaties van events verwerken en koppelen aan ieders leerdoelen
  • diverse kantoorwerkzaamheden
  • onderdeel van de crew tijdens landelijke evenementen;

Jouw talenten?

  • We zoeken een ondernemende (HBO-/WO-) student met een sociale persoonlijkheid;
  • Je hebt passie voor HR en/of vrijwilligersmanagement
  • Je hebt frisse ideeën en inzichten, er is genoeg ruimte voor eigen inbreng;

Wie zijn wij?

JobOn is de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wilt zetten in de loopbaan. Wekelijks organiseren onze vrijwilligers tientallen sollicitatietrainingen en netwerkbijeenkomsten. Meer weten over onze programma's? Klik hier. We hebben een kernteam en een groep van 80 vrijwilligers met wie we jaarlijks 800 events organiseren voor onze community van 10.000 baanzoekers. Bij ons staat netwerken, kennis en ervaring delen centraal. JobOn is gevestigd in Utrecht.

Wat bieden we?

  • Enthousiaste collega's
  • Een stageplek waar je maatschappelijk impact kunt maken

Stagevergoeding
Je ontvangt een vergoeding van € 350,- per maand. Je ontvangt geen reiskostenvergoeding.

Periode?
Wij zoeken doorlopend stagiaires, om die reden raden we je aan om even contact met ons op te nemen. We gaan uit van een 4-daagse werkweek tijdens je stageperiode, zodat je op vrijdag voldoende ruimte hebt voor je opdrachten vanuit je opleiding. In overleg kan de definitieve periode worden vastgesteld.  

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Mail dan zo snel mogelijk je cv en motivatie naar josee@jobon.nl.

Solliciteren