Het is tijd om in jezelf te investeren

Online trainingen

Ban de burn-out
 • flow & fun

Ban de burn-out

Ook voor een burn-out geldt: voorkomen is beter dan genezen. In deze training ontdek je hoe je dat aanpakt.Microsoft-oprichter Bill Gates speelt graag een potje tennis. Elon Musk van Tesla luistert naar vinylplaten. Oprah Winfrey gaat de natuur in om een weekend te kamperen. Als zelfs de drukste mensen ter wereld tijd vrijmaken om uit te schakelen, kun jij dat ongetwijfeld ook. Het is goed om regelmatig pauzes te nemen, ook als je momenteel in-between-jobs bent of vanwege het Corona-virus thuis zit. Je kunt een aantal dingen doen om te ontspannen en een burn-out te voorkomen. Nieuwsgierig hoe je dat aanpakt? Ga aan de slag met deze online training van JobOn. JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

No story, no glory
 • communicatie

No story, no glory

Verhalen vertellen kan op verschillende manieren. Tijdens sollicitatiegesprekken wordt vaak gevraagd: "vertel eens iets over jezelf"? Heb jij een goed verhaal paraat of ben je aan het zoeken naar woorden?In deze online training ga je aan de slag met storytelling. Wat is de kracht van storytelling? Welke technieken zijn er om een goed verhaal te vertellen? Hoe zorg je voor een goede non-verbale begeleiding van je verhaal? Dit komt allemaal aan bod in deze training. Dus meld je aan en voor je het weet vertel jij straks de meest inspirerende verhalen.Onze online trainingen die we in samenwerking met Good Habitz aanbieden zijn op meerdere manieren te volgen. Wil jij alle informatie uitgebreid lezen of leer jij beter onderweg vanaf je mobiel of smartphone? Het kan allemaal! Je kunt zelf vooraf een quickscan doen om te zien welke informatie je al beheerst en welk onderdeel extra aandacht nodig heeft. Deze innovatieve manier van leren geeft je alle ruimte om het op jou manier te doen.JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

Solliciteren met lef
 • solliciteren

Solliciteren met lef

Wil jij weten waar je tegenwoordig op moet letten met solliciteren? Tijdens deze online training leer je jouw overtuigingen over solliciteren beter kennen. Je leert om jouw kwaliteiten beter te kunnen presenteren en jezelf zo breed mogelijk te oriënteren.Om op te vallen tussen alle andere sollicitanten is er een aantal aspecten belangrijk. Hoe solliciteer je anno morgen? Wat zijn jouw talenten? Hoe val je op een positieve manier op? Hoe grijp je je kans? Al deze aspecten zorgen ervoor dat jij die ene sollicitant bent die eruit springt! Tijdens deze e-learning krijg je het antwoord op bovenstaande vragen en kom jij straks beslagen ten ijs!Onze e-learnings die we in samenwerking met Good Habitz aanbieden zijn op meerdere manieren te volgen. Wil jij alle informatie uitgebreid lezen of leer jij beter onderweg vanaf je mobiel of smartphone? Het kan allemaal! Je kunt zelf vooraf een quickscan doen om te zien welke informatie je al beheerst en welk onderdeel extra aandacht nodig heeft. Deze innovatieve manier van leren geeft je alle ruimte om het op jouw manier te doen.JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kun jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kun je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kun je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

Onderhandelen
 • ondernemerschap

Onderhandelen

Wat zijn de kneepjes van goed onderhandelen? Volg deze online training en scoor een geheide topdeal, bijvoorbeeld als je bezig bent een salarisonderhandeling of als freelancer een uurtarief wilt vastleggen.Jezelf verkopen, dat is toch beargumenteren en overtuigen? Klopt, maar daarvoor hoef je niet de hele tijd aan het woord te zien bij een sollicitatiegesprek of contractbespreking. Als goede verkoper omarm je de stilte en weet je dat je als je een salaris deal vooral succesvol sluit door te luisteren. Ook is het belangrijk om daarna de goede woorden te gebruiken. "Ik vind mezelf .... waard", is bijvoorbeeld een ijzersterke methode om je gewenste salaris te noemen. Toch denken hierbij veel mensen "bescheidenheid siert de mens", maar dit helpt niet als je voor jezelf op moet komen. Angst voor afwijzing gooit nogal eens roet in het eten. Maar als jij weet hoe je omgaat met bezwaren en beschikt over een goede dosis overtuigingskracht, is een handtekening voor jou niet meer dan vanzelfsprekend. JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

  • coaching

  Ontwikkel je talent

  Wil jij jezelf coachen naar een topniveau? Wil je ontdekken wat jij allemaal in je hebt zitten? Vraag jij je af hoe topprestaties tot stand komen? Wil jij graag het beste uit jezelf halen? Volg dan de training ‘Game on!’ met Ruud van Nistelrooy!In deze training wordt het belang van trainen, oefenen en hard werken herhaaldelijk benadrukt. Wil je bijvoorbeeld een ijzersterke video-pitch ontwikkelen? Dan raden we bij JobOn aan om heel veel te oefenen met een sollicitatiebuddy. Zonder inspanning word je nooit een toppresteerder en bereik je nooit je doelen, welke dat ook zijn. In deze training krijg je tips om te zorgen dat je gemotiveerd aan slag gaat om jouw doelen te bereiken. JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

  • communicatie

  Online samenwerken

  Hoe werk je efficiënt online? En hoe zorg je voor collegialiteit en betrokkenheid? Ontdek het in de training ‘Online samenwerken’.Als je vanuit huis met elkaar moet communiceren, dan is het belangrijk dat er een goede verbondenheid en goede onderlinge communicatie is. In deze online training krijg je tips over je succesvol online kunt samenwerken en hoe je effectief online kunt vergaderen. In deze Corona-periode is het extra belangrijk om met elkaar helder te hebben wat de gezamenlijke doelen zijn. Dit is zowel interessant voor collega's die met elkaar samenwerken, als ook voor in-between-jobbers die in ze periode digitale netwerkgesprekken voeren. Er zijn prachtige tools als FaceTime, Zoom en Whereby, maar uiteindelijk draait het om praktische werkafspraken, stel de doelen van elke video call goed vast en bepaal ook tijdens een meeting wie de gesprekleider is. Deze en tientallen andere tips krijg je in de online training aan de hand van interessante voorbeelden en casussen.JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

  • coaching

  Klantgericht werken

  Klant is koning. Klinkt leuk, maar hoe houd je een koning tevreden? Wat heeft hij nodig? En hoe kun jij hem daarbij helpen? Je leert het in deze training! Wist je dat organisaties met veel bevlogen werknemers 12% meer tevreden klanten hebben da organisaties met niet of gemiddeld bevlogen medewerkers? Zo werkt dat ook als bij publieke instellen zoals een bibliotheek waar bezoekers klantvriendelijk geholpen kunnen worden. Je wilt dus enthousiaste klanten. Maar wat is daar voor nodig? Je bindt je klanen aan je door ene relatie met ze op te bouwen, ze oprecht te helpen en de verwachtingen te overtreffen. Klant bij, jij blij. Hoe je dat doet? Dat leer je in deze online training. JobOn heeft een samenwerking met GoodHabitz en hierdoor kan jij profiteren van ruim 130 interessante online trainingen. Op de website van JobOn hebben we een selectie gemaakt van de meest interessante trainingen. Indien je nieuwsgierig bent naar de andere trainingen van Good Habitz, kijk dan op https://jobon.nl/training/. Wil je weten welke er daarnaast nog meer zijn? Dat kan ook. De 130 trainingen kan je bereiken door je aan te melden voor deze training. Vervolgens kom je automatisch in GoodHabitz en vanuit daar kan je ook kijken welke overige trainingen er nog meer te volgen zijn. 

  • communicatie

  Oefen je elevator pitch

  JobOn werkt volgens het motto ‘Practice, practice, proof’.JobOn stelt daarom een exclusief e-learning programma beschikbaar voor werkzoekenden vanuit de community van JobOn. Hierbij ga je vanaf je eigen computer opdrachten uitvoeren en kan je oefenen met je eigen elevator pitch. Je elevator pitch is een kort verhaal over jezelf waarin je vertelt wie je bent en waar jij voor staat. In dit programma komen er twee varianten aan bod, de persoonlijke en de zakelijke ,verspreid over 7 Role Plays. In deze Role Plays reageer je op dagelijkse situaties waarin je je pitch zou kunnen gebruiken. Doe mee en maak je eigen pitch scherp en to-the-point!     De opdrachten in deze e-learning “Elevator Pitch” zijn interactief en daarvoor gebruik je de webcam van je laptop om jezelf op te nemen en terug te kijken, het is een zogenaamde video-feedback tool. Zo oefen je situaties uit sollicitatiegesprekken en netwerkgesprekken en kan jij jezelf straks krachtiger presenteren richting je toekomstige werkgever.

  • solliciteren

  Oefen je sollicitatiegesprek

  Het voeren van een sollicitatiegesprek blijft spannend. Hoe jij je voorbereid op een sollicitatiegesprek en met welk gevoel of idee je zo’n gesprek instapt, maakt nogal wat uit. Als je al vaak sollicitatiegesprekken hebt gevoerd, met wisselend succes, dan kun je onbedoeld onverschillig worden. Als sollicitatiegesprekken routinegesprekken worden, breng je niet het beste van jezelf naar voren. In deze online training word je meegenomen in diverse methodieken om succesvol een sollicitatiegesprek te voeren. Hoe zorg je ervoor dat je blijft hangen bij je gesprekspartner en welke vragen jij moet stellen? De online training bestaat uit verschillende modules: Positieve communicatiestijl en inleiding van het gesprek. Beschrijven van motivatie en geschiktheid voor de functie en stijl van samenwerken. Beschrijven van kwaliteiten, werken met de STAR-methode, beschrijven van ontwikkelpunten en ambities. Reageren op vragen over drijfveren; zelf stellen van vragen aan de interviewer; een interview adequaat afronden. De meeste opdrachten in deze e-learning “Het sollicitatiegesprek” zijn interactief en daarvoor gebruik je de webcam van je laptop om jezelf op te nemen en terug te kijken. Zo oefen je situaties uit sollicitatiegesprekken en kan jij jezelf straks krachtiger presenteren richting je toekomstige werkgever. Het kan in het begin confronterend zijn om jezelf via een webcam om te nemen, het is immers buiten je comfortzone. Maar je zult zien dat je hiervan groeit, bovendien: oefening baart kunst. Voor het maximale resultaat is het slim om een concrete vacature te gebruiken waarmee je een sollicitatiegesprek zou willen oefenen. Ruim 1000 werkzoekenden hebben deze online training bij JobOn reeds gevolgd en is gemiddeld met een 8+ beoordeeld, vooral deelnemers die echt de tijd hebben genomen voor de training waarderen de inhoud.

“Jobon heeft mij geholpen om mijzelf goed zichtbaar te maken en mijn netwerk te vergroten. Ik wilde een carrière switch maken in een andere functie en branche en dan zul je een nieuw netwerk moeten aanboren. Ik heb optimaal gebruik gemaakt van de workshops, e-learnings en teamdagen om mijzelf goed te kunnen profileren. Hierdoor is er nu een mooie baan op mijn pad gekomen."

- Kim (Oss)