Een impactvolle carrièreswitch start vandaag!

Ben jij een pionier? Start je eigen leercirkel voor morele ambitie

Wil jij een impactvolle stap maken je in loopbaan en anderen helpen om dit ook te doen? Stichting JobOn organiseert - met de inzet van honderden vrijwilligers - maandelijks tientallen trainingen en netwerkbijeenkomsten voor mensen die willen ontdekken waar hun talent het beste tot het recht kan komen.Een carrière omvat 10.000 werkdagen; de besteding hiervan is essentieel. Velen verspillen hun potentieel in betekenisloze banen. The School for Moral Ambition promoot morele ambitie, het nastreven van werk met positieve impact boven materiële beloningen, om grote wereldproblemen op te lossen. Deze beweging moedigt mensen aan hun talenten zinvol in te zetten, gesteund door oprichters die zelf de overstap maakten van winstgedreven naar impactvol werk.

Impactvol werk

Heb jij soms het gevoel dat je een bullshitjob hebt? Of ben je in-between-jobs en zoek je een passende baan? Steeds meer mensen willen impactvol werk doen met een positieve bijdrage voor de maatschappij. De huidige arbeidsmarkt biedt veel kansen. Maar deze zoektocht is ook een uitdaging! 

Geïnspireerd op Rutger Bregman's boek 'Morele Ambitie' stimuleren we zoveel mogelijk mensen om na te denken over een impactvolle stap in de loopbaan. Sluit jij aan? En wil jij ontdekken wat passend werk is dat past bij jouw talenten en ambities?

Werk maken van Morele Ambitie

Transformeer met ons de toekomst van werk en wordt onderdeel van de beweging!

Ben je klaar om een verschil te maken? Geïnspireerd door Rutger Bregman's visionaire boek "Morele Ambitie", nodigt Stichting JobOn je mee met doen met de landelijke beweging die streeft naar een wereld waarin talent niet verspild wordt, maar ingezet voor onze grootste maatschappelijke uitdagingen.

 

 

Wil jij zelfstandig een leercirkel opzetten? Klik op de zwarte button hierboven. Wil je laten weten dat je interesse hebt in een leercikel in jouw regio? Klik dan op de tweede button.


JobOn Talentprogramma

Ben je nieuwsgierig naar de andere diensten van Stichting JobOn en wil je bijvoorbeeld als vrijwilliger helpen met het opzetten van netwerkbijeenkomsten? We bieden maandelijks 10 werkzoekenden een gratis deelname aan het JobOn Talentprogramma.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste eventmanagers die lokale bijeenkomsten willen organiseren onder de inspirerende titel "Werk Maken van Morele Ambitie". Deze events zijn cruciaal voor het verspreiden van de boodschap dat iedereen de kracht heeft om hun carrière om te buigen naar een meer impactvolle en vervullende richting. Stichting JobOn benut talent door in heel Nederland bijeenkomsten te organiseren voor mensen die een impactvolle stap willen maken in hun loopbaan.


Wat ga je doen?

Als ware dromenvanger organiseer je een bijeenkomst in jouw lokale gemeenschap. Tijdens de bijeenkomst worden de inzichten uit het Rutger Bregmens’ boek ‘Morele Ambitie’ besproken en maken deelnemers een actieplan om tot hun droombaan te komen. Om je op weg te helpen bieden we een draaiboek om eenvoudig jouw bijeenkomst vorm te geven. Elke bijeenkomst bestaat uit derde kernelementen:

  • Panelgesprek: Een dynamisch gesprek met één of twee personen die succesvol een carrièreswitch naar een impactvoller bestaan hebben gemaakt.
  • Interactieve Werkvorm: Een sessie waarin deelnemers met behulp van een speciaal ontworpen canvas, geïnspireerd op het Droombaanspel van JobOn, met elkaar in gesprek gaan over hun ambities en dromen.
  • Leercirkel: Deelnemers geven aan of ze mee willen doen met een leercirkel bestaande uit 7 vervolgbijeenkomsten en deze wordt direct ingepland. 

Jouw rol als eventmanager en host?

Als organisator ben je de spil in het web van verandering. Je brengt mensen samen, faciliteert betekenisvolle gesprekken en inspireert anderen om stappen te zetten richting hun droomcarrière met maatschappelijke impact. Met een flexibele tijdsinvestering van 8 tot 40 uur, afhankelijk van de opzet en communicatie-inspanningen, kun jij een evenement creëren dat impact zal maken voor jezelf en je netwerk. Stichting JobOn ondersteunt van A tot Z.

Waarom meedoen?

  • Maak Impact: Draag bij aan een beweging die streeft naar positieve verandering in de wereld.

  • Ontmoet Inspirerende Mensen: Werk samen met gelijkgestemden en ontmoet voortrekkers van verandering.

  • Ontwikkel Vaardigheden: Doe waardevolle ervaring op in het organiseren van evenementen en het faciliteren van groepsdynamieken.


Doe Mee!

Ben jij klaar om deel te nemen aan deze unieke kans om zowel jezelf als de wereld om je heen te transformeren? Meld je dan nu – alleen of als duo - aan als eventmanager bij Stichting JobOn!

 

 

 

 

Contact

Pieter Vermeer
pieter@jobon.nl
Stichting JobOn