• flow & fun

JobOn-Tour

JobOn organiseert deze zomer met JobOn-Tour 100 netwerkwandelingen in juli en augustus! Zie ook: www.jobon.nl/tour/

In dit blog delen we tips voor eventmanagers die ook aan de slag willen met coachings-/netwerkwandelingen. Heb je interesse om bij JobOn eventmanager te worden? We zoeken momenteel versterking! Vacature: Eventmanager (m/v) - 8 uur p/w

Speciaal voor de eventmanagers hebben we een draaiboek met stappenplan gemaakt met daarin 18 odprachten en werkvormen voor de invulling van een netwerkwandeling. Maar er zijn nog veel meer opdrachten die door wandelcoaches worden ingezet. Deze delen we hierbij.

  • Natuurinspiratie 'wie ben ik'
    Kies tijdens een wandeling op intuïtie een voorwerp dat je tegenkomt. Beschrijf in tien woorden wat je aan het voorwerp opvalt, en kies daar drie woorden uit die je het meest raken. Zet voor die woorden steeds 'ik ben' en ervaar wat dit bij je oproept. Je kunt het ook opschrijven en thuis ergens ophangen.

  • Levensmandala
    Maak van natuurlijke materialen een cirkel, dat is je leven tot nu toe. Leg nu per zeven jaar van je leven een afscheiding neer en een voorwerp of woord dat die periode voor jou reflecteert. Welke rode draad zie je?

  • Labyrinth maken en lopen
    Maak of teken (bijv. op een zandgrond) een labyrinth en laat de deelnemers één voor één het labyrinth lopen en weer terug. Zie hier een voorbeeld van hoe je eenvoudig een labyrinth maakt/tekent: https://www.ximension.nl/labyrinten/zelf-labyrint-tekenen/

 

Heb jij suggesties voor andere werkvormen? We zijn altijd benieuwd! Hoe je dat met ons kunt delen? Het leukste is om de oefening een keer in de praktijk te brengen door als coach aan te sluiten bij éen van onze netwerkwandelingen in het land! Interesse? Meld je dan nu aan als "gastspreker" bij JobOn.