Diversity Day bij JobOn

Op Diversity Day, de nationale feestdag op 3 oktober die gewijd is aan het vieren van diversiteit en inclusie op de werkvloer, is het van essentieel belang om het gesprek over deze belangrijke kwesties open te houden. Het is niet alleen een dag om te reflecteren op de voortgang die we hebben geboekt, maar ook om te ontdekken welke nieuwe initiatieven en stappen we kunnen zetten om een inclusievere arbeidsmarkt te creëren. Bij Stichting JobOn zetten we ons in om deze doelen te bereiken, en op Diversity Day organiseren we een Online Meet-Up om deze missie voort te zetten.

Stimuleren van innovatie en groei

Diversity Day is veel meer dan alleen een herinnering aan het belang van diversiteit op de werkplek. Het is een kans om te laten zien welke initiatieven er zijn om diversiteit te bevorderen en om werkzoekenden aan te moedigen actief bij te dragen aan het creëren van een inclusieve werkomgeving. Bij Stichting JobOn begrijpen we dat diversiteit niet alleen een doel op zich is, maar ook een middel om innovatie en groei te stimuleren.

Praat mee 

Onze online meet-up op Diversity Day brengt collega werkzoekenden en pioniers samen om in een open gesprek enkele belangrijke thema's te verkennen. We kijken naar de uitdagingen en groeikansen op het gebied van werk voor mensen met een arbeidshandicap. We delen verhalen, ervaringen en inspiratie om een inclusievere benadering van werkgeverschap te bevorderen.

Inclusief werkgeverschap

Een van de meest opvallende aspecten van ons evenement op Diversity Day is de nadruk op vernieuwend inclusief werkgeverschap. We willen deelnemers inspireren om met een frisse blik naar dit onderwerp te kijken en te ontdekken hoe ze zelf stappen kunnen zetten om inclusief werkgeverschap te bevorderen, zowel in hun huidige situatie als in hun zoektocht naar nieuw werk.

Toegankelijke arbeidsmarkt voor iedereen

In een wereld waarin diversiteit en inclusie steeds belangrijker worden, is het essentieel dat we blijven streven naar een arbeidsmarkt die voor iedereen toegankelijk is. Diversity Day herinnert ons eraan dat we allemaal een rol te spelen hebben in het creëren van deze inclusieve toekomst. Bij Stichting JobOn zijn we er trots op dat we onze bijdrage leveren, en we kijken ernaar uit om samen met anderen te werken aan een inclusievere en diverse arbeidsmarkt. Doe met ons mee op Diversity Day en laten we samen streven naar een inclusieve werkplek voor iedereen!