Let's Talk About .... Diversity Day!

Leerdoelen

  • Ontmoet gelijkgestemde werkzoekende
  • Vernieuwde blik en tips over initiatieven
  • Delen ervaringen vanuit vertrouwde setting

Diversity Day! deze nationale feestdag is er om het gesprek te openen over diversiteit en inclusie op de werkvloer, maar vooral ook om te laten zien welke initiatieven er zoal zijn. En welke stappen jij zelf vanuit je huidige situatie kunt zetten in je zoektocht naar (ander) werk.

Let's Talk About ...

Samen met collega werkzoekende en pioniers gaan we in een open gesprek in op thema's als werk & groei uitdagingen met een arbeidshandicap en nemen we een kijkje met een mogelijk vernieuwende blik op inclusief werkgeverschap. 

Ruimte om te Zijn

Pas wanneer je jezelf bent, kun je je talenten optimaal benutten. Niet alleen op je werk, maar overal en altijd. Als er ruimte is voor de ander, kan iedereen een unieke bijdrage leveren. 

Durf te vragen & ervaringen te delen

Dit event sluit aan bij een reeks events die JobOn organiseert in het kader van Beschikb@@r. Een pracht initiatief voor mensen die op welke wijze dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Pak de regie over je loopbaan en zet jezelf in de spotlight. Via een speciale LinkedIn-groep kun jij jezelf in de spotlight zetten en werkgevers ontmoeten die openstaan voor een inclusieve arbeidsmarkt.

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

De periode bij JobOn heeft me laten ervaren dat ik het leuk vind om nieuwe dingen te leren en heeft me zelfvertrouwen gegeven. Mijn JobOn ervaring heb ik met enthousiasme besproken tijdens mijn sollicitatie gesprek. Ik kan de opgedane kennis en ervaring toepassen in mijn huidige baan.

- Ineke