JobOn’s Zomertour: tijd voor rust, reflectie & groei!

De zomer is een tijd van groei, warmte en energie. Maar juist in deze drukke tijden ook de tijd om even pas op de plaats te maken. Reflectie, rust en aandacht voor jezelf. Wat is écht belangrijk?  

Tijdens 'JobOn’s Zomertour: tijd voor rust, reflectie & groei!' organiseren onze eventmanagers door heel het land wandelingen die je rust, reflectie en groei bieden in de zomer! 

JobOn-ZomerTour

Of je nu student, professional of gewoon geïnteresseerd bent in persoonlijke ontwikkeling, deze zomertour biedt jou de kans om te reflecteren op je eigen leven en te ontdekken hoe je reflectie kunt gebruiken om je doelen te bereiken en een betere versie van jezelf te worden. Natuurlijk mag hierbij ook de nodige rust en ontspanning niet ontbreken. Laat ons je inspireren en motiveren tijdens deze 3 weken! 

Wandelen naar innerlijke rust

Van 17 juli t/m 4 augustus organiseren onze eventmanagers door heel het land wandelingen die in het teken staan van reflectie. Een mooie gelegenheid om van de zomer te genieten en ondertussen echt de tijd voor jezelf te nemen.

De kick-off

Op maandag 17 juli starten we de zomertour met een online kick-off. Loopbaancoach Stefan Kool neemt ons deze ochtend mee aan de hand van een inspirende oefening. Een mooie start van 3 weken rust, reflectie en groei!

De finish

Op 4 augustus sluiten we de ZomerTour graag met je af tijdens de Finish van de JobOn-ZomerTour 2023.