Finalist van de European Digital Skills Awards 2023!

Wij zijn er trots op om aan te kondigen wij, met ons FutureLab-project, finalist zijn bij de European Digital Skills Awards 2023. Vanuit 330 projecten uit 25 verschillende landen is FutureLab geselecteerd!

Eind juni wordt de winnaar bekend gemaakt, maar wij vinden deze nominatie al een prachtige waardering voor ons mooie programma. Met ons FutureLab programma helpen we mensen om digitaal bewust te werken aan hun loopbaan. Tijdens ons programma gaan deelnemers aan de slag met hun digitale vaardigheden en stomen we ze klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst. 

Deze opleiding wordt mogelijk gemaakt door financiering vanuit de Goldschmeding Foundation en het ING Nederland Fonds en in samenwerking met onze partners I.AMDIGITAL, Sociaal-Economische Raad (SER) en eelloo.

Over het FutureLab programma

In het interactieve FutureLab stomen we deelnemers klaar voor de arbeidsmarkt van de toekomst door in te zetten op digitale vaardigheden. In een blended leerprogramma spelen deelnemers eerst een Escape Room om vervolgens te leren over de invloed en noodzaak van automatisering en digitalisering op de banen van nu én van de toekomst. Lokale werkgevers geven daarbij inzicht in de werkzaamheden en kansen in hun specifieke branche.