Additioneel online aanbod bibliotheken - Kennisevents


Dit jaar biedt JobOn voor bezoekers van bibliotheken ook een online aanbod van ‘kennisevents’ aan. Dit programma bestaat uit online workshops in het voor -en najaar.


Al deze events vinden digitaal plaats op dinsdagochtenden van 10.00 tot 11.30 uur. Hieronder vind je het programma voor het najaar. Iedereen is welkom en aanmelden is kosteloos (via de links naar de betreffende events). 


Dinsdag 26 september – Focus krijg je als je kiest

Werk aan focus en voorkom dat je dag vervliegt, zonder dat er iets uit je handen komt. Focus krijg je als je kiest. Pas dan kun je je aandacht ergens opleggen en is er ruimte om te groeien. Tijdens deze online workshop laat trainer en coach Willy je zien hoe je dat doet en waarom het zo belangrijk is. 

Kiezen is verliezen’ hebben we altijd geleerd. Helaas staat dit in ons brein gegrift. Maar het klopt niet, want kiezen is winnen! En ja, kiezen is eng. Want het betekent dat je dingen gaat loslaten en uitsluiten. Juist daarom moet je het doen, want loslaten is bevrijdend. Als je nee zegt tegen al dat andere, zeg je ja tegen jezelf en je eigen leven. 

Dit online event is een onderdeel vanuit ons aanbod voor bilbiotheken vanuit een samenwerking met de KB. Iedereen is welkom mee te doen. Wil je meer weten over het aanbod en de samenwerking vanuit de KB? Lees verder.

Meer info en aanmelden:
Kennisevent: Focus krijg je als je kiest | JobOnDinsdag 17 oktober – Vind je weg op LinkedIn

LinkedIn is het grootste platform waar zakelijk Nederland samenkomt. Het is vrij toegankelijk en het is belangrijk om een account te hebben wanneer je werk zoekt. Je vindt er miljoenen vacatures en je kunt het platform inzetten om je netwerk uit te breiden. Tijdens deze online workshop inspireert trainer en coach Willy Pardijs je om LinkedIn te (gaan) gebruiken om jouw expertise zichtbaar te maken en mensen te vinden & te contacten om jouw baan te vinden. 

Je leert in deze workshop wat je juist wel en vooral niet moet doen op LinkedIn én je gaat die handige knoppen leren kennen. We gaan dus niet samen je profiel schrijven. Na afloop weet je hoe LinkedIn werkt en kun je er vol vertrouwen mee aan de slag!

Dit online event is een onderdeel vanuit ons aanbod voor bilbiotheken vanuit een samenwerking met de KB. Iedereen is welkom mee te doen. Wil je meer weten over het aanbod en de samenwerking vanuit de KB? Lees verder.

Meer info en aanmelden:
Kennisevent: Vind je weg op LinkedIn | JobOn