Wil jij workshops voor werkzoekenden begeleiden in de bibliotheek?

Vanuit Stichting JobOn, de landelijke community voor iedereen die een volgende stap wil zetten in de loopbaan, werken wij samen met verschillende bibliotheken in het land. Deze bibliotheken kunnen profiteren van een compleet aanbod van verschillende workshops en loopbaanspellen passend bij het thema ‘Leven lang Ontwikkelen’. Bibliotheken kunnen zo gemakkelijk interactieve netwerkbijeenkomsten organiseren in de vorm van workshops als 'Inzicht in jouw talenten', 'Jouw voorstelpitch', ‘Het Droombaanspel’ of 'Op zoek naar meer Werkgeluk'.

Ontwikkel jezelf & help anderen
Om deze workshops te begeleiden zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die als eventmanager deze workshops willen begeleiden. Vanuit JobOn zorgen we voor een warm welkom en goede start en begeleiding t.b.v. deze workshops. Ook staan we stil bij jouw eigen ontwikkel -en leervraag. Uiteraard gaat alles in samenwerking met de collega’s van JobOn en de betreffende bibliotheek.

Eventmanager regio Weert
Voor de bibliotheek Bibliocenter, met als hoofdvestiging Weert, zijn wij op zoek naar een eventmanager die het leuk vindt deze workshops te begeleiden in de bibliotheken van Bibliocenter. De vestigingen van deze bibliotheek liggen in de gemeenten Leudal, Maasgouw, Nederweert en Weert. Dus kom je uit deze regio, dan is deze kans misschien iets voor jou!

Concreet gaat het om:
-het begeleiden van 3 workshops in de bibliotheek (1 x per maand a 2 uur)
-in de periode van september t/m december 2023
-je wordt begeleidt vanuit JobOn en volgt (deels) het talentprogramma
-na afloop evalueren en bekijken we met elkaar of we de samenwerking voortzetten

Heb je interesse en wil je meer weten?
Meld je aan als eventmanager bij JobOn, in een kennismakingsgesprek lichten wij deze rol verder toe en kun je ook je vragen stellen. We ontmoeten je graag!