Wandelcoach bij JobOn

Succesvolle samenwerking met wandelcoaches
Afgelopen zomer hebben we bij JobOn tientallen netwerkwandelingen georganiseerd voor werkzoekenden. Na de lock-down van de corona-pandemie was het fantastisch om weer in gesprek te kunnen met elkaar! JobOn gelooft in de kracht van netwerken en face-2-face contact is daarbij waardevol. Bij deze netwerkwandelingen hebben we met tientallen wandelcoaches samengewerkt. Over en weer was het enthousiasme erg groot. Veel wandelcoaches blijken super ondernemend te zijn en veel affiniteit te hebben met organiseren van wandelingen én affinitiet te hebben met loopbaancoaching, een perfecte match met JobOn dus.

Blog: Wandelen doet goed

Organiseer een en netwerk-/coachingswandeling
Vanaf september start er een nieuw seizoen vol workshops en netwerkbijeenkomsten bij JobOn. We willen naast netwerkwandelingen in de buitenlucht, dan ook ook weer netwerkbijeenkomsten op locatie organiseren. We organiseren bijeenkomsten in oa de volgende steden en daar zoeken we dus ook versterking: Almelo, Amstelveen, Delft, Eindhoven, Gouda, Helmond, Hengelo, Hilversum, Hoorn, Leiden, Maassluis, Oss, Schiedam, Tilburg, Vlaardingen, Zaandam en Zeist. Woon je in de buurt van éen van deze steden en vind je het leuk om met  met ons één of twee netwerk-/coachingswandeling te organiseren?

Versterk het team van JobOn en maak maatschappelijke impact
Normaal gesproken werven we altijd vrijwilligers die zelf in-between-jobs zijn en het vrijwilligerswerk bij JobOn gebruiken als opstap naar betaald werk, maar we vinden het ook leuk om (wandel-)coaches te verwelkomen als teamleden. Ben jij een wandelcoach en ben je komende periode een paar uur beschikbaar? En wil jij...

  • Maatschappelijke impact te maken?
  • Je netwerk te vegroten?
  • Jezelf in de spotlight te zetten?
  • In contact komen met potentiele klanten?
  • Jezelf verbinden aan dé landelijke community voor werkzoekenden?

Neem contact op met Danny Stigter van Stichting JobOn. 

M: danny@jobon.nl
Li: https://www.linkedin.com/in/dannystigter1/

Stuur een mail naar Danny