Vrijwilligerswerk bij JobOn

Vrijwilligerswerk om je baankansen te vergroten

Eventmanager zijn bij JobOn is vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Gemiddeld besteed je er 8 uur per week aan, deze uren kan je uitspreiden over de week. We verwachten daarbij dat je assertief bent en de ontdekkingstocht met enthousiasme aanpakt! 

Solliciteren gaat bij ons altijd voor, het kan dus zijn dat je snel weer afscheid neemt omdat je een baan hebt gevonden! Maar je kunt het vrijwilligerswerk natuurlijk ook gewoon naast je baan doen.

Word eventmanager bij JobOn

Bij JobOn houden wij van een pro-actieve houding en bieden jou dus ook de mogelijkheid om écht in actie te komen. Dus ben jij een starter of in-between-job’er en ben jij op zoek naar een plekje op de arbeidsmarkt?  Ben jij druk aan het solliciteren, maar heb je tijd over om inspirerende bijeenkomsten te organiseren? En zie jij jezelf als een enthousiaste en actieve baanzoeker? Kan jij organiseren, presenteren, een visie uitdragen en krijg je energie om mede-baanzoekers te helpen bij hun zoektocht naar een baan?
Of heb je een leuke baan en wil jij je maatschappelijk inzetten? Meld je aan als eventmanager bij JobOn!

Na een telefonische intake word je toegevoegd in ons online introductie omgeving. Hier vind je veel informatie terug en kan je de afweging maken of het echt iets voor jou is. Wij zien je aanmelding graag tegemoet!

 
Stap 1 Vul hieronder het interesse-formulier in;

Stap 2 Telefonisch kennismakingsgesprek;
 
Stap 3 Je krijgt toegang tot onze online kennismakingsomgeving;
 
Stap 4 Telefonisch intakegesprek;
 
Stap 5 (Online) Kennismakingsbijeenkomst op maandag 12 oktober om 10.00 *

 
* Kan jij aantonen dat je vaker events hebt georganiseerd? Of ben je al eens eerder eventmanager geweest bij JobOn/DeBroekriem? Dan hoef je niet te wachten tot de kennismakingsbijeenkomst, speciaal voor jou hebben we een verkort programma ingericht zodat je direct van start kunt.

Interesse? Vul dan onderstaande webformulier in zodat we contact met je kunnen opnemen. We stellen een aantal vragen die ons inzicht geven in jouw profiel.

Indien je de ingestuurde gegevens wilt aanpassen of verwijderen, dan kan je contact met ons opnemen. Bekijk voordat je het formulier invult ook de Algemene Voorwaarden & Privacy-Verklaring van JobOn.