JobOnTrack

Empower talent! Loopbaantraject voor nieuwkomers  

Het helpen van nieuwkomers bij het vinden van werk op hun eigen niveau in Nederland bevordert integratie, economische groei en diversiteit op de werkvloer. Dit komt zowel de nieuwkomer als de samenleving ten goede en draagt bij aan een inclusieve en gezonde economie.

Daarom is er JobOnTrack; een Engelstalig loopbaantraject van twee maanden voor nieuwkomers. Een aanpak waar integratie, netwerken en talentontwikkeling centraal staat. Een programma dat wordt georganiseerd door Stichting JobOn voor de uitzendbranche vanuit onze ambitie om het talent van deze groep uitzendkrachten te ontwikkelen. 

Dit traject is bedoeld voor werkende uitzendkrachten en deze wordt financieel mogelijk gemaakt door het ondersteuningsbudget van Doorzaam. Meer informatie is hier te lezen. Ondersteuningsbudget vanuit Doorzaam

De bouwstenen van JobOnTrack

Traject en informatie

Aanmelding van uitzendkrachten verloopt via het uitzendbureau en is mogelijk tot 14 juni 2024. Mail bij interesse in dit traject josee@jobon.nl en dan bespreken we het traject en de wijze van aanmelding. 

De eerste online workshop start op zaterdag 29 juni 2024 en 3 augustus ronden wij het JobOnTrack programma af. Na deze datum kunnen deelnemers gebruik maken van het aanbod in onze community en blijven wij bereikbaar bij vragen over loopbaan.

In september starten wij bij voldoende animo een 2de project. 

Deelnemers aan JobOnTrack worden onderdeel van de JobOn community. Hierdoor is deelname aan kosteloze Engelstalige workshops en online e-learnings in 2024 mogelijk. Ook is onze projectcoördinator Adelina Portrymay beschikbaar bij vragen. Zij spreekt Oekrains, Russisch, Engels en Nederlands. 

Bekijk onderstaande folder voor informatie over het traject JobOnTrack:

 

 

Graag ontvang ik meer informatie over dit traject

JobOnTrack is een programma van Stichting JobOn. Wij organiseren in Nederland workshops en netwerkbijeenkomsten voor iedereen die een stap wil maken in de loopbaan. Wij hebben de ambitie dat al het talent in Nederland wordt ingezet en werken met inzet van vele vrijwilligers aan vaardigheden én zelfvertrouwen door onze laagdrempelige aanpak.

Deelnemers kunnen kosteloos deelnemen door financiering vanuit overheden, fondsen, uitzendbureaus of werkgevers. Interesse in samenwerking met onze Stichting, neem dan contact op met onze directie via info@jobon.nl