Talentprogramma JobOn

Werken aan werk

Het is onze ambitie dat iedereen werkt in een passende baan en het potentieel en het talent gezien en benut wordt. Inmiddels heeft JobOn ruim 10 jaar ervaring met het bouwen van een lokale community van werkzoekenden in samenwerking met Gemeenten. In verbinding met de Gemeente én in samenwerking met lokale samenwerkingspartners en onze vrijwilligers bouwen we samen aan werk.

Dit doen we door het aanbieden van events op het gebied van werk en loopbaanontwikkeling. Deze events worden georganiseerd door werkzoekenden, die in ons talentprogramma persoonlijk worden begeleid tot eventmanager. 

Hoe ziet een samenwerking uit?

Bij samenwerking met een Gemeente leiden wij jaarlijks minimaal 6 werkzoekenden op tot eventmanager en organiseren wij minimaal 20 events op het gebied van werk en loopbaan voor werkzoekenden.

Met de Gemeente stemmen wij af welke doelgroep specifieke aandacht vragen van de Gemeente. We hebben ervaring met de doelgroepen werklozen, jongeren, nieuwkomers en/of mensen met een beperking. Wij bieden het programma en onze events aan in het Nederlands en/of in het Engels.

Contact

Interesse in een samenwerking? Neem dan contact op met Josée Blanken, algemeen directeur van Stichting JobOn.

Vragen over het programma?

Onze talentmanager over het talentprogramma

Loopbaantraject voor nieuwkomers

Naast het talentprogramma hebben wij een loopbaanprogramma voor nieuwkomers ontwikkeld, wat we ook binnen uw Gemeente kunnen aanbieden aan deze doelgroep. Een Engelstalig programma met workshops, persoonlijke coaching en taalmaatje. Een programma wat we op maat voor uw Gemeente kunnen organiseren. Meer weten over de inhoud van dit programma, lees JobOnTrack