Nationale Werkbezoekdag 2024

Leerdoelen

  • Vergroot je netwerk
  • Neem een kijkje in een andere branche of sector
  • Ontmoet professionals en ontdek de kansen voor een carriere-switch
  • Werk aan je duurzame inzetbaarheid

Vergroot je netwerk tijdens de Werkbezoekdag op 20 november 2024

Tijdens de Nationale Werkbezoekdag gaan werkzoekenden in heel Nederland in gesprek met professionals van diverse organisaties. Deze professionals hebben zich aangemeld omdat ze je graag vrijblijvend informeren over hun baan, bedrijf en branche. Tijdens de Werkbezoekdag staat het netwerken centraal.

Je kunt een netwerkgesprek plannen met iemand in een branche waar je altijd al eens meer over zou willen weten. Het is leerzaam om eens kennis te maken met iemand van buiten je eigen netwerk. Dit geeft nieuwe inzichten voor jouw loopbaan. 

Kijk mee achter de schermen bij bedrijven, organisaties of professionals. Altijd meer willen weten over een bepaalde bedrijfscultuur, branche of vakgebied? Plan een afspraak in tijdens de Werkbezoekdag op 20 november 2024!

Aanmelden

Kijk op www.werkbezoekdag.nl voor meer informatie over dit project van Stichting JobOn. Aanmelden via de zwarte button op deze pagin werkt niet. 

 

De workshops die ik heb neergezet, waren echt uit mijn hand. Het was mijn gekozen thema en dat thema sprak veel mensen aan waardoor er echt waardevolle verbindingen ontstonden. En dat je dan achteraf goede feedback ontvangt van mensen die zeggen dat ze er echt iets aan gehad hebben, is zó mooi. Je draagt als eventmanager echt iets bij.

- Eventmanager: Dimitry de Vink