De Week van de Loopbaan!

Van 18 tot 24 september is het 'Week van de Loopbaan'! Ondanks het record aan vacatures zitten er veel mensen zonder een baan of zonder bevlogenheid in hun huidige werk. Tijd om dat aan te pakken! Doe je met ons mee? Besteed dan tijd aan jouw loopbaan en meld je aan voor één van de events tijdens de Week van de Loopbaan.

Waarom de Week van de Loopbaan?

De arbeidsmarkt verandert voortdurend en het is belangrijker dan ooit om bewust bezig te zijn met je loopbaan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, een carrièreswitch overweegt of simpelweg meer voldoening wilt halen uit je huidige werk, de 'Week van de Loopbaan' biedt de ideale omgeving om hiermee aan de slag te gaan. Deze week hebben we inspirerende events op de planning staan die je zullen helpen je vaardigheden te ontdekken, je passies te identificeren en je professionele pad opnieuw vorm te geven.

Hoe doe je mee?

Het enige wat je hoeft te doen, is je aanmelden voor de events die jou aanspreken. Of je nu wilt oefenen met je sollicitatiegesprek, leren hoe jij je krachten het beste kunt presenteren of gewoon wat inspiratie wilt opdoen, er is voor elk wat wils. De 'Week van de Loopbaan' is jouw kans om te investeren in jezelf en je toekomst. Alle events vind je hier

Schrijf deze datum in je agenda, bereid je voor op inspiratie en groei, en sluit je aan bij de beweging van positieve loopbaanverandering tijdens de 'Week van de Loopbaan'!