De eerste live teamdag van 2022

Op maandag 27 maart gingen wij als wilde koeien weer de wei in. Samen met alle eventmanagers hadden wij onze eerste live teamdag in de Seats2meet te Utrecht. Een mooie dag waarin netwerken en inspireren centraal stond. Tijdens deze dag werd het onderwerp handen schudden en de intimiteit ervan aangehaald. Doe je het goed? Maak je verbinding met de ander? Een handdruk is tevens je eerste indruk!

Ben je op zoek naar een organisatie waarin je anderen echt kunt helpen?

Kennismaken met een ballon

Na de kennismaking en het schudden van handen stond er nog een oefening om kennis met elkaar te maken op het programma: De ballon-kennismaking! Wij motiveren je om dit, samen met jouw collega’s, ook een keer te doen!

  1. Blaas een ballon op.
  2. Schrijf jouw naam op de ballon.
  3. Ga samen in een kring staan en gooi, tegelijk, de ballonnen omhoog.
  4. De ballon die je vangt, moet terug naar de juiste persoon.

Ballon kennismaking

Netwerken werkt, ook online!

Na de kennismaking deden wij een kleine quiz over JobOn. We stelden de beruchte vraag: Omschrijf JobOn in drie woorden! De antwoorden waren eenduidig en al snel verscheen het woord ‘Netwerken’. Het bleek dat dat de hybride variant voor evenementen, zowel online als offline, door onze evenementen als positief ervaren wordt. Één van onze eventmanagers, Nathalie, deelde haar mening en daar werden wij enthousiast van: “Zo zie je maar, dat we online ook al deze community ervaren!

Puntje bij paaltje

Onze HR & Talentmanager, Ralph Kolen, begon een verhaal over zijn loopbaan. Als theatermaker deed hij dat aan de hand van een circus: “Een grote olifant stond vast aan een veel te klein paaltje. ‘Jonge Ralph’ vroeg zich af waarom de olifant niet ontsnapte. De olifant staat al sinds hij geboren is, vast aan deze paal. Toen kon hij nog niet ontsnappen, want hij was niet sterk genoeg. Inmiddels is hij zoveel gegroeid, maar de olifant denkt nog steeds dat hij het niet kan.” Dus, voor iedereen die dit leest. Zit je vast in jouw loopbaan? Bekijk één van de vele events en meld je aan!

Help anderen te ontsnappen van het paaltje

Soms zijn wij net dat kleine olifantje, die niet weg komt van het paaltje. Bijvoorbeeld op het moment dat je een nieuwe stap wilt gaan maken in jouw loopbaan. Daar is het netwerk van JobOn voor! Wij helpen je weg van dat paaltje. Wil je anderen op weg helpen? We zoeken altijd eventmanagers, door heel Nederland heen. Meld je aan voor onze onboarding en begin jouw reis om anderen te helpen, weg van het paaltje.

We sloten de Teamdag af met een lekkere borrel, waar nog de kans was voor de deelnemers om met elkaar te netwerken. Want, netwerken werkt!

onboarding

Oefening