De drie herinneringen van Danny Stigter – Vrijwilligerscoördinator JobOn

In de zomer van 2019 kwam Danny Stigter aan boord bij JobOn. Wij hebben hem leren kennen als een enthousiaste vrijwilligerscoördinator, die altijd voor de verbinding gaat. In deze blog bespreekt Danny drie mooie momenten die hij, vanuit zijn functie, beleefd heeft bij JobOn.

Wat een groepsenergie! - Het Blue Monday Festival 2020

Nog net voordat alles dichtging hebben we in januari 2020 het Blue Monday Festival (BMF) georganiseerd. Dit was toen in Seats to Meet te Utrecht. Het mooie van dit festival vond ik dat het een leuke dag was met onwijs veel eventmanagers, partners en sprekers. Een dag waar ik met een grote glimlach aan terugdenk! Iedereen was aanwezig, deed mee en was enthousiast. Uiteindelijk haal ik daar de meeste energie uit: samen elkaar verder helpen.”

Over het Blue Monday Festival

JobOn organiseert het BMF op de meest treurige dag van het jaar: deprimaandag! Dit is een festival dat enkel voor de eventmanagers en vrijwilligers van JobOn toegankelijk is. Er zijn allerlei sprekers aanwezig die inspirerende workshops geven. Wil je er ook bij zijn? Word dan vrijwilliger bij JobOn!

1.348 netwerkgesprekken op één dag – De Nationale Werkbezoekdag 2020

Tijdens de Werkbezoekdag van 2020 vonden er 1.348 netwerkgesprekken op één dag plaats. Op deze dag kreeg ik het genoegen om in gesprek te gaan met hare majesteit Koningin Maxima en een paar nieuwsgierige werkzoekenden. De persoon die oorspronkelijk het gesprek zou leiden kon er niet bij zijn, dus ik kreeg deze fantastische kans. Heel erg bijzonder om te doen.”

Over de Nationale Werkbezoekdag

Op deze dag mogen mensen die benieuwd zijn naar de bedrijven, die zich aanmelden voor deze dag, een kijkje in de keuken nemen. Dit betekent dat je als werkzoekende, of als je jezelf aan het oriënteren bent, even bij een interessant bedrijf mag gaan kijken. Je krijgt persoonlijke uitleg en dat kan leiden tot een match!

Nationale Werkbezoekdag

Eindelijk weer live – De Onboarding van oktober 2021

“Eindelijk mochten we weer live. Door het coronavirus was ik genoodzaakt om een lange tijd de onboarding van nieuwe eventmanagers online te verzorgen. In oktober 2021 was er weer live verbinding mogelijk. Maar liefst 12 nieuwe eventmanagers kwamen op die dag naar het kantoor in Utrecht voor de onboarding en een gezellige lunch. Man, wat hadden we dit gemist. Samen met mijn collega Julia en de 12 eventmanagers hebben we een inspirerende en leuke middag gehad.”

Over JobOnTrack & onze onboarding

De onboarding is onderdeel van ons JobOnTrack-programma, waarbij we nieuwe eventmanagers werven. We helpen mensen ‘aan boord’. Nieuwe eventmanagers (of potentiële) krijgen informatie over het vrijwilligen bij JobOn.

Eventmanager

JobOnTrack

Tot ziens Danny en welkom aan boord: Ralph Kolen!

Vanaf maandag 14 februari gaat Danny een nieuw avontuur aan als regio coördinator bij Stichting Handje Helpen in Utrecht. Danny draagt zijn werkzaamheden over aan Ralph Kolen die ons team komt versterken in een nieuwe rol: Talent & HR Manager. Ralph gaat zich te zijner tijd voorstellen aan jullie. Wij zijn erg blij met zijn komst en wensen hem veel succes.

We zijn Danny enorm dankbaar voor zijn tijd en inzet als vrijwilligerscoördinator bij JobOn en wensen hem al het succes en geluk toe in zijn nieuwe functie.