Impactmaker Hilversum

Gezocht: Impactmaker 035
Stichting JobOn organiseert stadswandelingen in Hilversum waarbij werkzoekenden met elkaar in gesprek gaan én waarbij de lokale horeca ondersteunt wordt met extra omzet.

Wil jij impact maken in Hilversum en komende periode één of meerdere stadswandelingen organiseren en faciliteren? Meld je aan bij Stichting JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden.

Stads-/netwerkwandeling
Tijdens wandelingen gaan stadsgenoten met elkaar in gesprek over hun loopbaan, over hun baanzoektocht en over allerlei andere onderwerpen die jij via opdrachten meegeeft. Vanuit JobOn ontvang je per post een reisboekje met inspiratie waarmee jij zelf de invulling van jouw stads-/netwerkwandeling kan vormgeven. Tijdens de wandeling is er een pauze waarbij deelnemers bij een – door jou geselecteerde – horecazaak een versnapering en koffie to go kopen.


RIVM-richtlijnen
Afhankelijk van de actuele RIVM-richtlijnen is het een groepswandeling of stuur je telkens duo’s vanuit een startpunt op pad met een opdrachtformulier en gespreksonderwerpen, deze worden door JobOn beschikbaar gesteld. Bij het pauzepunt kan je nieuwe duo's formeren zodat mensen met meerdere personen in gesprek kunnen.

Praktische informatie
Zodra jij een datum, startpunt en route hebt gevonden, publiceren wij jouw stads-/netwerkwandeling op de website van JobOn en kunnen deelnemers zich aanmelden, jij ontvangt de aanmeldingen per mail en stuurt zelf de deelnemers een dag van te voren een korte instructie over het verzamelpunt en overige informatie. Als impactmaker kan je als ambassadeur zelf ook helpen met de promotie en zo jezelf als lokale verbinder laten zien en zorgen dat er vijf of misschien zelfs tien of meer deelnemers zich aanmelden.

Interesse?
Heb je interesse in de vrijwilligersvacature Impactmaker? Meld je aan voor onze online startbijeenkomst zodat jij vervolgens aan de slag kan om jouw eerste stadswandeling vorm te geven! Werk je liever samen met een stadsgenoot? Nodig dan een kennis, collega, buur of vriend uit om ook mee te doen.

Danny Stigter

Wil je in deze corona-periode impact maken?!