Weekly Standup

Leerdoelen

 • Doelen stellen
 • Agile werken
 • Focus aanbrengen
 • Netwerk vergroten
Steeds meer organisaties werken via de scrum methode. De daily scrum, ook wel daily standup meeting genoemd, is een dagelijkse bijeenkomst van het Scrumteam van maximaal 15 minuten. Het doel van zo'n standup is om werkzaamheden op elkaar af te stemmen en een plan te hebben. Bij JobOn doen we dit ook voor werkzoekenden, zzp-ers en voor iedereen die productiever wilt worden.
 
Bij deze online weekopening beantwoordt iedereen drie vragen:
-Wat heb ik afgelopen week bereikt?
-Wat ga ik deze week bereiken?
-Verwacht ik obstakels, en kan iemand me daarbij helpen?
 
Deze weekopening zorgt ervoor dat je de aankomende week meer gaat bereiken. Daarbij focussen we ons primair op acties rondom loopbaanontwikkeling, solliciteren en netwerken, maar je kunt eventueel ook andere acties inbrengen waar jij aan gaat werken. In deze korte weekopening spreek je niet alleen je doelen voor de aankomende week uit, maar bespreek je onderling in twee-, drie- of viertallen ook wat je direct de  maandagochtend wilt gaan doen. 

De Weekly Standup wordt begeleid door agile coach Wijnand van Colle. Van Colle heeft veel ervaring met veranderingstrajecten, zowel op persoonlijk als organisatorisch vlak:  "Ik maak gebruik van onder meer NLP en combineer dat met mijn ervaring als consultant, projectleider, trainer en CounselorCoach."
 
De weekopening start om 8.45 uur en uiterlijk 9.30 uur sluiten we deze virtuele standup af en gaat iedereen zelfstandig aan de slag met de persoonlijke doelen voor de week. Vanaf 8.30 uur is de virtuele inloop om alvast je geluid en microfoon te checken, dat kan je echter van te voren ook doen via http://www.zoom.us/test.
 • eventmanager

  Pieter Vermeer

 • over de trainer

  Wijnand van Colle

  Experienced Agile Coach with a demonstrated history of working in the professional training & coaching industry. Skilled in Negotiation, Career Development, Coaching, Customer Relationship Management (CRM), and Executive Coaching. Strong healthcare services professional with a International Registered Hypnotherapist (IHR) focused in Hypnoses from Hypnose centrum Nederland.

 • over de trainer

  Roy Schoemaker

  Ik begeleid organisaties en teams naar succes op basis van Leading by Being. Een rijk scala van 15+ jaar aan ervaringen heeft in unieke expertise geresulteerd, waarbij de mens centraal staat tijdens verandertrajecten. Ik help organisaties met het verhogen van de eigen Adaptability Quotiënt (AQ, naast IQ en EQ), het vinden van synergie en het onderzoeken en doorbreken van belemmerende patronen.

“Jobon heeft mij geholpen om mijzelf goed zichtbaar te maken en mijn netwerk te vergroten. Ik wilde een carrière switch maken in een andere functie en branche en dan zul je een nieuw netwerk moeten aanboren. Ik heb optimaal gebruik gemaakt van de workshops, e-learnings en teamdagen om mijzelf goed te kunnen profileren. Hierdoor is er nu een mooie baan op mijn pad gekomen."

- Kim (Oss)