Vol vertrouwen en met je STARR-talenten aan de slag!

Leerdoelen

  • Ontdek de meerwaarde van de STARR methode
  • Krijg inzicht in jezelf & je behoeftes op de werkvloer
  • Deel ervaringen & leer van elkaar

Ga interactief in groepsverband (online) aan de slag met je talenten en leer deze zo efficiënt mogelijk inzetten tijdens het sollicitatie proces. 

Inzicht in jezelf

In de online workshop leer je gebruik te maken van de STARR-methode en de kernkwadranten van Daniel Offman. Dit zorgt voor inzicht in jezelf, inzicht in je behoeftes op de werkvloer en voor zelfvertrouwen. Dit geeft het sollicitatieproces een flinke boost. Door het proces in groepsverband aan te gaan, leer je ook door anderen en zie je herkenning. We maken ook gebruik van breakoutrooms. Daarnaast is het hoofddoel dat we samen een veilige, plezierige ochtend beleven waarin we na de workshop stappen (vooruit) kunnen zetten!

Voorbereiding

  • Lees je in over de STARR-methode en maak 1-3 competenties met een STARR voorbeeld. Klik hier voor meer informatie. 
  • Camera, geluid en een rustige omgeving zijn van belang voor deze workshop. Zonder beeld en geluid kun je niet meedoen. Dit verstoort de veiligheid en het leerproces.

Over de trainer

Mijn naam is Hilde en ik ben sinds 2019 trainer en coach op het gebied van werk zoeken en talent ontwikkeling. Ik heb gewerkt bij het UWV en de TU Delft en wil nu een combinatie van loondienst en zzp in het onderwijs o.a. 

Mijn doel is om iedereen in zijn/haar kracht te zetten door de talenten van ieder op te merken en ervoor te zorgen dat de deelnemers deze ook omarmen. Ik geloof sterk in duurzame inzetbaarheid, iets vinden dat bij je past voor de langere termijn. Daarnaast vind ik veiligheid, vertrouwen, resultaat boeken en vooral plezier maken erg belangrijk in trainingen. Zie ik je dan? 

Maak werk van zelfvertrouwen!

Dit event is onderdeel van de maand: “Maak werk van zelfvertrouwen”. Bij JobOn geloven we dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes in je carrière. Gedurende deze maand gaan we samen op reis naar zelfvertrouwen! Bekijk hier alle workshops over zelfvertrouwen.

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Hilde Plokker

Wil je met elkaar (speels) leren, uit je comfortzone stappen en bewustwording krijgen over wie je bent, wat je meebrengt en hierbij regie krijgen op je loopbaan? Volg dan een van de arbeidsmarkt gerelateerde trainingen of workshops bij mij!

eventmanager

Petra van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten. Ik kan me goed verplaatsen in de ander, help en luister graag en ga op zoek te gaan naar de juiste (creatieve) oplossing. Ik ben een echte doener en organisatorisch ben ik sterk.

Dankzij JobOn kreeg ik meer vertrouwen in mijn vaardigheden bij het zoeken naar werk, het voorbereiden van sollicitatiegesprekken, het schrijven van een cv en het werken met LinkedIn, en heel veel motivatie.

- Eventmanager: Vitaly Zeiko