• coaching

 • flow & fun

Vitaal aan het werk via HSP - deel I

Leerdoelen

 • Herkennen van hoogsensitiviteit
 • Erkenning voor jezelf als HSP
Deze workshop heeft als thema Hoogsensitiviteit: herkennen en erkennen. Dit is deel 1 van de training “Vitaal aan het werk als HSP” bestaande uit 3 workshops. Tijdens de training voor hoogsensitieve werkzoekenden zullen we werken aan de stress(klachten) die deze werknemers kunnen ervaren als zij nog niet goed met hun hoogsensitiveit kunnen omgaan. De workshops leren hun ook hoe zij weer energiek op zoek kunnen gaan naar een passende baan.

De training is gegeven door Jozien Elgershuizen, die deskundige op het gebied van Human Resource Development & Sustainable Social Development is. Nadat ze veel werd uitgedaagd door diverse fysieke, mentale en emotionele prikkels ontdekte ze dat ze hoogsensitief is. Ze besliste om zichzelf op energie management, vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling te richten. Ze begeleidt nu anderen bij het verkennen van hun mogelijkheden en het verwezenlijken van onbewuste potenties. Tevens ondersteunt ze docenten en trainers bij hun professionele ontwikkeling.

In deze eerste workshop zullen wij eerst ingaan op wat hoogsensitiviteit precies is en welke verschillende typen hoogsensitieve personen er zijn. Daarnaast leren de deelnemers hun eigen kwaliteiten (beter) kennen en hoe zij deze positief kunnen inzetten.

De training is heel praktisch ingericht met diverse opdrachten en (ontspannings)oefeningen die na de training direct thuis kunnen worden uitgevoerd. De training is geschikt voor iedereen die op zoek wil of is naar een passende baan. Aangezien in elke workshop verder wordt gewerkt aan jouw ontwikkeling, wordt sterk aanbevolen om deel te nemen aan de gehele training van 3 workshops.

Heb je zin om deel te nemen? Meld je dan snel aan en zet meteen de data (5, 12 & 26 maart 2020 – 14.00 tot 17.00 uur) van de drie workshops in jouw agenda!
 • eventmanager

  Erika Roth

 • eventmanager

  Carlo Ensing

 • over de trainer

  Jozien Elgershuizen

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)