virtual coffee/tea break voor zzp-ers

Leerdoelen

  • Welke resultaten zijn bereikt
  • Elkaar aanzetten tot actie
  • Kennis delen

Bezig of ben je al een zzp-er en wil je graag netwerken en leren van elkaar?

Om elkaar ook in deze tijd te inspireren en motiveren, organiseert JobOn-eventmanager  Margriet van der Drift een online meet-up met een kopje thee of koffie.

Wat gaan we doen? Je kent vast de vragen die op het labeltje aan het theezakje staan die aanzetten tot nadenken. In deze meet-up gaan we elkaar vragen stellen zoals die op theezakjes van zzp-er kunnen staan. Bijvoorbeeld vragen zoals: hoe inspireer jij jezelf in deze tijd? Hoe vind jij jouw ideale klant? Waar ben je naar op zoek?

Dit is een inspiratie uur om met en van elkaar te leren. Zin om mee te praten? Zorg voor een lekkere kop koffie of thee en een positieve mindset, wij zorgen voor de vragen en de online ruimte.

Deze online meet-up vindt plaats in een kleine groep van maximaal 10 deelnemers. Dus meld je snel aan

Over de trainer & eventmanager

eventmanager

Margriet Van Der Drift

Vanuit deze stoel werk ik met veel plezier voor Jobon. Door eventmanager te zijn wil ik mee investeren in het deze prachtige community met zijn sociale kapitaal. Ik geloof in deze manier van netwerken en het samen creëren in kansen voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe baan of naar verdieping zoeken voor. Je kunt mij vinden in Ede met Flip en mijn 2 kinderen Leonoor en Quinten In deze mooi omgeving maak ik graag wandelingen. Verder besteed ik mijn vrije tijd aan imkeren en werken in de tuin. Opdrachten die ik interessant vind zijn vraagstukken waarbij het gebouw niet meer klopt met de functies die een organisatie moet huisvesten. Graag zoek ik naar oplossingen waarbij gebruikers van het gebouw en zijn organisatieprocessen weer in balans zijn. Ik zie mezelf als gebouwtherapeut en daar bedoel ik mee: Zoals een relatietherapeut naar de relatie kijkt, kijk ik naar het gebouw en hoe de processen zijn gehuisvest. Complexe en moeilijke problemen intrigeren mij. Ik zie snel hoe dingen in elkaar zitten en kan onderscheiden welke mogelijke stappen gezet kunnen worden richting een oplossing. Actiegericht is mijn talent en bezit het vermogen om in Jip en Janneke taal duidelijke stappen te formuleren. Door koers te zetten zorg ik ervoor dat mensen samenwerken en dat door kleine stappen te maken snel een eerste resultaat zichtbaar wordt.

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren en mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv gezet. Dat dicht het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)