Talentprogramma JobOn - Opleiding Eventmanager

Leerdoelen

  • Je deelt je tijd zelf in en kan vanuit huis aan de slag (ook in avonduren of weekend).
  • Je organiseert eigen events passend bij jouw leerdoel en talent.
  • Ontmoet enthousiaste en gedreven collega-baanzoekers.
  • Samen met professionele trainers events organiseren.
  • De mogelijkheid om iets voor mensen te betekenen en samen te werken.

Vergroot je netwerk en maak maatschappelijk impact!

Wij zijn op zoek naar enthousiastelingen die als eventmanager voor JobOn aan de slag gaan. Als eventmanager en vrijwilliger bij JobOn organiseer jij zelfstandig events in één van de steden waar JobOn actief is. Daarbij zet jij jezelf op de kaart en ben jij de verbindende factor tussen collega-baanzoekers. Om je hierbij te helpen hebben we een talentprogramma ontwikkeld, waarin wij jou begeleiden en coachen naar jouw eerste event. 

Het talentprogramma bestaat uit drie onderdelen. We starten met een live-bijeenkomst in Utrecht, waar je andere eventmanagers in opleiding gaat ontmoeten en aan de slag gaat met jouw leervraag en meer komt te weten over Stichting JobOn en we met elkaar uitgebreid lunchen. De volgende 2 bijeenkomsten zijn online en die staan in het teken van het organiseren van een event en hoe maak ik dit event zichtbaar in mijn regio. 

Super als je de JobOn Community komt versterken; we kijken er naar uit om jou te ontmoeten. 

Laat je inspireren. Het verhaal van Carolien, waarom eventmanager worden bij JobOn?

 

 

Waar zoeken wij mensen?

Wij zoeken mensen in de volgende regio's: Amstelveen, Eindhoven, Arnhem, Gouda, Hilversum, Leiden, Oss, Zaanstad en Zeist. Kom je uit deze regio's? Top!

Ik woon elders: Geen probleem, meld je hoe dan ook aan dan kijken wij samen met je naar de mogelijkheden! 

Lees het gehele programma

Word eventmanager

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Lotte Langevoort

Hoi, ik ben Lotte! Ik ben de Talentmanager bij JobOn en daarmee ben ik het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers door heel Nederland heen. Heb je vragen? Mail mij op lotte@jobon.nl.

Ik zou elke werkzoekende ten zeerste aanraden om zich aan te sluiten bij JobOn, omdat je dan onderdeel bent van een grote community die begrijpt wat je doormaakt en je steunt bij het vinden van nieuwe kansen en mogelijkheden.

- Laureen de Vlugt