Rouw en verlies van perspectief op werk

Leerdoelen

  • Leer zelf de regie te pakken en keuzes te maken
  • Leer een plan van aanpak te maken n.a.v. de keuzes
  • Leer je emoties van rouw te erkennen en krijgt inzicht in je eigen emoties

Maak jij je zorgen over de financiële gevolgen als je niet meer of minder kunt werken, en ben je bang hierdoor je baan te verliezen? Of merk je dat je je werk niet meer goed kunt uitvoeren, maar minder uren werken geen optie lijkt te zijn?

Als je een beperking of chronische ziekte hebt of krijgt kan dat problemen opleveren voor het vinden of behouden van werk. Het bespreekbaar maken en je zorgen delen met jouw omgeving kan dan soms lastig zijn. Misschien gelooft jouw omgeving niet meer dat je je werk nog kunt doen of moet je strijden tegen vooroordelen.

Dus pieker jij over de toekomst? Neem dan deel aan deze online workshop. Ervaringsprofessionals Roos Hoelen & Nathalie Sulman gaan met jou in gesprek over jouw zorgen en beantwoorden vragen over:
- hulp bij werk vinden en werkbehoud na verlies van gezondheid
- wettelijke mogelijkheden om toch een inkomen te behouden als je ziek wordt
- tips en ervaringen delen op gebied van rouw en verlies van perspectief op werk.

---------------------------

Dit event sluit aan bij een reeks events die JobOn organiseert in het kader van Beschikb@@r. Een pracht initiatief voor mensen die op welke wijze dan ook een afstand tot de arbeidsmarkt ervaren. Pak de regie over je loopbaan, zet jezelf in de spotlight en ontmoet werkgevers die openstaan voor een inclusieve arbeidsmarkt, door je aan te melden bij de LinkedIn-groep Beschikb@@r.

 

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

trainer

Roos Hoelen

Met de juiste aanpassingen kan iedereen met een beperking/chronische ziekte werken. Soms moet je een werkgever daar wel even van overtuigen. Maar dat kan je leren. Samen met Roos Hoelen van Incluvisie leer je hoe je je beperking zo kunt presenteren dat de werkgever het geen probleem meer vindt en oog krijgt voor jouw kwaliteiten.

eventmanager

Nathalie Sulman

Ik geloof dat door te doen wat je het allerliefste doet je niet alleen van waarde bent voor jezelf, maar ook voor anderen. Daarom is het mijn missie om jou te helpen jouw droombaan te vinden of te creëren

Drijf niet door in het vinden naar de baan. Durf ook te vertrouwen wat op je pad komt. Kies bewust voor momenten van solliciteren en momenten van vrij zijn en gun jezelf hierin een goede balans. Dat geeft rust en het gevoel dat je toch zinvol bezig bent en je inzet voor die nieuwe toffe baan.

- Ellen (Team Hengelo)