Rondje Fryslân - Boost je carrière: succesvol netwerken

Leerdoelen

  • krijg inzichten en technieken om beter te netwerken
  • leer van elkaars ervaringen met netwerken
  • ga netwerken leuk vinden

Laat je inspireren, motiveren en prikkelen tijdens deze ronde van 4 workshops voor werkzoekenden in Fryslân! Alle workshops worden gehouden op diverse locaties en in verschillende plaatsen van de provincie: Leeuwarden, Heerenveen, Drachten en Sneek. Ben jij klaar om de volgende stap in je carrière te zetten en een boost te geven aan je sollicitatie activiteiten? Meld je dan snel aan!

Tijdens elke workshop staat één onderwerp centraal waar we actief mee aan de slag gaan. Ook is er ruimte voor ontmoeting, meedenken met elkaar en leren van elkaar. Daarnaast mag je je cv meenemen om hier tips over te krijgen en zijn andere vragen uiteraard bespreekbaar.

Je bent welkom om naar één workshop te gaan, maar je bent ook tige wolkom om meerdere workshops te volgen. Dus kies waar jij behoefte aan hebt en laat je inspireren!

Workshops Rondje Fryslan:
1: Leeuwarden – 24 november: Laat je kwaliteiten voor je werken
2: Sneek – 26 november: Gelukkig solliciteren
3: Heereveen – 30 november: Boost je cv!
4: Drachten – 8 december: succesvol netwerken

Workshop 4: succesvol netwerken
Netwerken… voor veel mensen is dit een ‘jeukwoord’. Toch is netwerken ontzettend belangrijk voor het vinden van een nieuwe baan. Hoe pak je het aan? Hoe kun je nu zorgen dat jouw netwerkactiviteiten succesvol zijn? Wat als je netwerken het vreselijkste vindt wat er bestaat?

Tijdens deze workshop krijg je inzichten en technieken wat jij zelf kunt doen. We helpen je om jouw netwerk optimaal in te zetten. Daarnaast delen deelnemers elkaars ervaringen, zodat je nieuwe inzichten op doet.

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Wibo Roosjen

Loopbaancoach en werkgelukdeskundige

eventmanager

Petra Van der Vlugt

Ik ben een sociaal, ondernemend en enthousiasmerend persoon. Ik werk het liefst met en voor mensen. Mijn kracht ligt in het leggen en onderhouden van persoonlijke contacten.

Geloof in jezelf en investeer tijd en aandacht in persoonlijke ontwikkeling!

- Esther (Team Eindhoven)