• solliciteren

 • personal branding

Pro-actief werk vinden via LinkedIn! (online)

Leerdoelen

 • Haal meer uit LinkedIn
 • Vergroot je zichtbaarheid en creëer een waardevol netwerk met LinkedIn
LET OP: Na 10.00 kun je je alleen nog via deze link registreren: https://jobon.webinargeek.com/jobon-air-pro-actief-werk-vinden-via-linked-in

LinkedIn is een social media platform met eindeloze mogelijkheden. Veel mensen hebben een LinkedIn profiel, maar zijn zich er niet van bewust wat LinkedIn allemaal kan bieden. Het is veel meer dan een online cv!

Tijdens de workshop leer je o.a:
*Hoe word je gevonden door bedrijven en organisaties? 
*Hoe vind je pro-actief en reactief een baan via LinkedIn?
*Hoe bouw je een waardevol netwerk op? 
*Hoe zorg je dat je zichtbaar wordt op LinkedIn?  

Door een waardevol netwerk op te bouwen en op slimme manieren zichtbaar te worden, creëer je mooie kansen voor je carrière!

De gastspreker Brendy Batenburg is een gespecialiseerde LinkedIn trainer. Met haar eigen bedrijf LinkedIn Lab, helpt ze professionals meer bereik te krijgen via het platform. Ze leert hen de geheimen van Linkedin waardoor ze hun netwerk optimaal inzetten.

Meld je snel aan!
 • eventmanager

  Marjolein van der Meer

 • over de trainer

  Brendy Batenburg

  Voor mij draait het allemaal om jou. Jouw passie voor jouw business is wat mij inspireert! Ik ben iemand die de potentie van mensen inziet en die online tot bloei laat komen. Ik laat namelijk zien dat je trots mag zijn op jouw passie en dat als je jouw passie op een slimme manier deelt met jouw Linkedin netwerk, je op een natuurlijke, oprechte manier jouw business laat groeien. Met alle ervaring die ik heb opgedaan in de sales, marketing en communicatie heb ik 1 ding geleerd: authenticiteit is key. Ik zorg ervoor dat ondernemers zichzelf online positioneren zoals ze daadwerkelijk zijn. En, de naam Linkedin Lab zegt het al: ik ben altijd op zoek naar de laatste ontwikkelingen van Linkedin en leer je dan ook de 'geheimen' van Linkedin in te zetten voor jouw groei. Denk aan het slim timen van acties, #hashtags en @tags gebruiken om viral te gaan, jouw doelgroep makkelijk te vinden en jouw posts weer tot leven te wekken. Dat doe ik door gerichte Linkedin training en begeleiding te geven aan met name ZZP'ers. Mijn specialiteit is effectief online netwerken, met compassie en gevoel.

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)