Pak in 5 SUPER-stappen de lead!

Leerdoelen

  • Jouw expertstatus (en dat is wat anders dan waar je expert in bent) 100% helder
  • Jouw ideale klant of ideale werkgever exact bepaald
  • Moeiteloos zichtbaar bent omdat je los bent van wat anderen van jou vinden

Deze workshop is voor invisible gamechangers

-   Excellente professionals die hun sporen in hun vakgebied hebben verdiend.
-   En nu hun kennis en expertise willen inzetten om anderen verder te helpen.
-   Maar er dan tegenaan lopen dat ze niet geloven dat ze kunnen excelleren.
-   Omdat ze zichzelf afvragen wat anderen van ze vinden als zij zichzelf laten zien.
-   Waardoor ze niet in actie komen. Of acties doen die ze beter niet kunnen doen. Of acties niet doen die ze juist wel zouden moeten doen. 

De impact die dat heeft is groot want ze komen daarmee precies op de plek terecht waar ze niet (meer) willen zijn. Ze hebben een bedrijf dat ze niet van de grond krijgen waardoor het een uit de hand gelopen hobby blijft. Of ze blijven zitten in een baan die allang niet meer bij ze past.
 
Als jij jezelf in bovenstaande herkent dan heb jij bij de start van jouw bedrijf of bij het vinden van een baan jouw vertrekpunt niet exact bepaald.
 
Dan heb je twee fouten gemaakt die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden.
 
1.    Je weet niet wie jíj bent. 
Je weet niet wat jouw expertstatus, jouw toegevoegde waarde, voor jouw ideale klant of jouw ideale werkgever is. Jij weet niet welk urgente probleem jij voor ze oplost.

2.    Je weet niet wie zíj zijn. 
Je weet niet wie jouw ideale klant of jouw ideale werkgever is. Zij hébben het urgente probleem dat jij voor ze op kunt lossen. En daar betalen ze je graag voor. 
 
In dit webinar vertel ik jou hoe mijn transformatietool SUPER die match tussen jou en jouw ideale klant of ideale werkgever feilloos blootlegt.

Over de trainer & eventmanager

trainer

Joycet Reinders

Ondernemerscoach en SUPERtrainer. Schrijver van het e-book 'Wat anderen van je vinden gaat je niets aan'. Ik geloof dat jij, als ambitieuze ondernemer of professional meer klanten of opdrachten dan je ooit voor mogelijk hield, kunt hebben, als je helemaal los bent van wat anderen van je vinden. En dat kom je vanzelf als je jouw expertstatus 100% helder hebt. Je wordt moeiteloos zichtbaar omdat je gaat werken en ondernemen vanuit die Sweetspot waar jouw passie, jouw talenten en jouw unieke, persoonlijke eigenschappen samenkomen. Waar je onweerstaanbaar bent en SUPER-aantrekkelijk voor jouw doelgroep. Ik ben jarenlang manager in de gezondheidszorg geweest. In 2012 nam ik afscheid van mijn laatste vaste baan. Ik wilde ondernemer worden en richtte ik mijn eerste bedrijf Centrum voor Relatieverslaving op. Mijn interesse in afhankelijkheidsdynamiek in relaties komt voort uit het feit dat ik zelf heb ervaren dat ik weliswaar een hoogopgeleide, succesvolle vrouw en alleenstaande moeder van drie kinderen ben, maar dat ik in mijn privé relaties toch onderuit ging. Ik maakte een vechtscheiding door en zag, in de zorgteams waaraan ik leiding gaf, medewerkers zakelijke en privé onderuit gaan. Naarmate ik meer zicht kreeg op hoe afhankelijkheidsdynamiek in bestaande relaties werkt, ontdekte ik hoe deze ook speelt in relaties die nog tot stand moeten komen, zoals tussen opdrachtgever en opdrachtnemer, tussen ondernemer en klant. Ik richtte mijn tweede bedrijf De Onafhankelijke Ondernemer op en legde mijn inzichten vast in de afhankelijkheidsparadox. De afhankelijkheidsparadox is gebaseerd op het projectiemechanisme en laat je zien hoe jij in je leven precies creëert wat je beoogt te voorkomen doordat je jouw expertstatus en jouw doelgroep niet 100% helder hebt. Loskomen uit de afhankelijkheidsparadox doe je met SUPER. SUPER is een transformatiemodel waarmee jij keer op keer de volgende groeistap in jouw baan of jouw bedrijf kunt zetten. SUPER is een transformatiemodel waarmee jij jouw ineffectieve gedragspatronen ontmaskert en integreert tot neutrale energie. Het is een avontuur dat je snel inzicht geeft in waarom jouw baan of jouw ondernemerschap werkt of niet werkt. Ik gun jou een bedrijf of een baan waarmee jij met gemak betalende klanten en opdrachten krijgt. Jouw kennis en expertise zijn te waardevol om niet door te geven. En het is mijn ambitie jou daarmee te helpen. Wat het je oplevert is onbetaalbaar. Vrijheid en onafhankelijkheid. Precies dat waar je zo naar verlangt. Als jij nu eindelijk wel eens JA wilt horen van jouw ideale klant of jouw ideale werkgever, meld je dan aan voor deze workshop.

eventmanager

Elena Bragar

Mijn kracht ligt in verbinden. Verbinden van mensen en doelen. Ik help een organisatie versneld ontwikkelen door de juiste partijen bij elkaar te brengen. Geboren organisator met ‘giraffe view” en oog voor detail. Creatieve regelaar met passie voor evenementen, mensen en communicatie. Als wereldburger met ruim 20 jaar ervaring in internationale handelsbedrijven, weet ik als geen ander hoe je verschillende zakelijke culturen met elkaar kan verbinden. Mijn combinatie van technisch inzicht, creatieve aanpak en vertrouwen op mijn gevoel helpen mij om van elk project een succes te maken! Of het om een familiefeest of een internationale zakelijke netwerkbijeenkomst gaat, het wordt altijd zorgeloos aan mijn toevertrouwd. Als een all-round professional met ervaring in het coördineren van activiteiten van verschillende afdelingen van productie tot distributie en aftersales, ben ik comfortabel in het werken met medewerkers van alle niveaus, communicatief en projectmatig. Op dit moment ben ik een nieuwe pad in mijn carrière aan het bewandelen om Event- of Product Manager van internationale zakelijke evenementen of beurzen te worden en ben daarom heel enthousiast om als Event Manager bij JobOn aan de slag te gaan.

“Ik heb mooie workshops kunnen organiseren en mijn werkervaring als eventmanager op mijn cv gezet. Dat dicht het gat dat je krijgt als je een tijdje werkloos bent. Ik gun iedereen de ervaring om ook een tijdje eventmanager te zijn."

- Caroline (Tilburg)