Optimaal gebruik maken van LinkedIn

Leerdoelen

  • beter gebruik maken van LinkedIn
  • LinkedIn tips die helpen sneller een nieuwe baan te krijgen
  • ontmoet en deel ervaringen met andere werkzoekenden

Partnerevent Bibliotheek Hengelo | JobOn

Ben jij op zoek naar werk en wil jij hét verschil gaan maken? Deze training biedt een mooie gelegenheid om LinkedIn nog intensiever te behandelen én persoonlijke begeleiding te krijgen. Tijdens de training en het traject dat daarop volgt hebben we één doelstelling: zorgen dat LinkedIn jou gaat helpen om nog sneller die nieuwe baan/ opdracht te krijgen.

Deze training is bestemd voor iedereen die een nieuwe baan of opdrachtgever(s) zoekt en LinkedIn pro-actiever wil gaan zetten. De focus ligt op een optimaal LinkedIn profiel, effectiever netwerken en het vinden van nieuwe werkgevers / opdrachtgevers.

Aanmelden

Deelname is gratis en aanmelden is noodzakelijk. Stuur een mail naar bibliotheekhengelo of bel 074-2 45 25 65 (tijdens openingstijden van de Bibliotheek). 

Om deel te nemen heb je een laptop nodig met camera en microfoon en een goed werkende internetverbinding. 

JobOn

Deze workshops zijn tot stand gekomen vanuit een samenwerking tussen JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden, en de Koninklijke Bibliotheek. Met behulp van de verschillende werkvormen geven we inhoudelijke en inspirerende netwerkbijeenkomsten. Samenwerken staat hierbij centraal. Het doel van deze bijeenkomsten is het leggen van nieuwe netwerkcontacten en het opdoen van concrete tips en handvatten om verder te komen in de zoektocht naar een nieuwe baan.  

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)