Omgaan met onzekerheid na ontslag en bij solliciteren

Leerdoelen

  • Krijg handvatten om een stap te kunnen zetten om je zelfvertrouwen te herstellen
  • Beleef een fijne middag waarin je jezelf extra aandacht geeft

Opbouwen van zelfvertrouwen

Als je zelfvertrouwen is geschonden en dit je onzeker maakt, kan dit negatieve gevolgen hebben voor jou als persoon en jouw functioneren. Ook kan het, het zoeken naar een nieuwe baan en solliciteren negatief beïnvloeden. Mede daarom is het belangrijk om het vertrouwen in jezelf te herstellen. 

Doe je mee?

Met trots mogen we aankondigen dat Sanneke Kats, loopbaan- en leiderschapscoach, voorvechter van en spreker over onzekerheid voor je klaar staat tijdens deze inspirerende workshop. Zij biedt je handvatten om het zelfvertrouwen weer op te bouwen. Het gaat een interactieve middag worden. Gun jij dit jezelf en doe je mee? We ontmoeten je graag!

Maak werk van zelfvertrouwen!

Dit event is onderdeel van de maand: “Maak werk van zelfvertrouwen”. Bij JobOn geloven we dat zelfvertrouwen de sleutel is tot succes in je carrière. Gedurende deze maand gaan we samen op reis naar zelfvertrouwen! Bekijk hier alle workshops over zelfvertrouwen.

Blijf automatisch op de hoogte

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke twee weken automatisch alle nieuwe events, blogs en carrièrekansen.

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Sanneke Kats

Jezelf onzeker noemen in een situatie worden in onze maatschappij als zwakte gezien en als ‘niet goed kunnen functioneren’. Mijn bijdrage hierin is dit gesprek wél te voeren en daarnaast o.a. werkzoekenden hierin te coachen en trainen.

Heb geduld en zet door. Solliciteren is echt oefenen, steeds een beetje beter, dichter bij die baan en dan komt die match een keer.

- Eventmanager: Angelique