Netwerken met paardenkracht

Leerdoelen

  • Ontmoet de mensen uit jouw omgeving.
  • Vertel wat jouw uitdaging is en ontvang tips van anderen en de paarden.
  • Luister naar anderen en wie weet heb jij wel een mooie netwerkkans voor iemand
  • Het uitwisselen van informatie en de toegang tot contacten.

Woon jij in Gouda?  Heb je behoefte om met regio genoten te netwerken? Of heb jij momenteel een uitdaging waar je graag eens met anderen over wilt praten?

Vanuit Stichting JobOn organiseren we een Netwerkbijeenkomst met paarden om met elkaar in gesprek te gaan over het vinden van nieuw werk of een nieuwe uitdaging of te leren van elkaars uitdagingen en oplossingen.

Paarden zijn expert in lichaamstaal en kunnen je heel goed helpen om jezelf beter te presenteren in netwerken sollicitatiegesprekken.Op een manier die bij jou past, zodat je je kans op het vinden van werk of opdrachten echt vergroot.

Netwerken is het offline en online leggen en onderhouden van contacten die je verder kunnen helpen in je werk, je carrière en je privéleven. Maar dat is slechts één kant van de medaille. Dat netwerk is er niet alleen voor jou, het is de bedoeling dat ook de anderen er iets wijzer van worden. Netwerken is geven en nemen. Dus ook jij helpt mensen in je netwerk aan informatie en nieuwe contacten en geeft iemand net die tip over die ene leuke baan die goed bij haar past. Zo help je elkaar. De basis van een goed netwerk is vertrouwen. Het doel is het delen van kennis, informatie en contacten. De crux is dat je weet wat je wilt bereiken en hoe je je netwerk gebruikt, onderhoudt en uitbreidt

Hoe waardevol is het om weer eens met mensen in gesprek te gaan en naar elkaar te luisteren en wie weet heb jij wel de tip voor iemand of krijg je een mooie tip van iemand terug. 
Kortom, tijd voor een mooie netwerkmiddag! Kom jij ook?

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op via whattsapp of bel op: 0624569940

Wie organiseert dit event?

trainer

Ine Ruijfrok

In de afgelopen 13 jaar heb ik als loopbaan- en outplacement adviseur honderden mensen geholpen om werk te vinden. Ik werk samen met paarden om mensen te helpen sneller en makkelijker hun volgende baan te veroveren door vaardigheden als leiderschap, communicatie en samenwerking te verbeteren. Weet je wat je wilt? Ben je duidelijk in je boodschap? Hoe maak je contact? Ben je voldoende doelgericht? Durf je het initiatief te nemen om een (netwerk)gesprek af te spreken? Sta je voor een belangrijke keuze? Ben je duidelijk in je presentatie? Hoe kom je over op je gesprekspartner? Wil je wel graag maar lukt het op de een of andere manier niet om in actie te komen? Als het verstand geen antwoord heeft op deze vragen, zet ik het ‘paardenmiddel’ in zodat je weer in actie komt en stappen zet om jouw doel te bereiken.

eventmanager

Kiana Abbasloyeganeh

“Zeker nu de invloed van online een vlucht heeft genomen vanwege corona, heb ik zo de mogelijkheid gehad Zoom en andere programma’s te leren kennen. Het is ook fijn dat je veel in contact bent met andere eventmanagers, coaches en deelnemers. Dit is ontzettend leuk en je hebt al snel in de gaten dat je niet alleen staat in de wereld van werkzoekenden”.

- Hans (Eindhoven)