Muziek Café

Leerdoelen

  • Muziek ervaren.
  • Uitwisselen van ervaringen.

We gaan de kracht van muziek ervaren.

Het muziek cafe bied de mogelijkheid om je ervaringen met muziek te delen. In het proces van baanverlies of het niet op de juiste plek zitten in je werkbare leven kan het gebeuren dat je een stuk van je eigenwaarde of zekerheid verliest.

Muziek is een krachtig middel om je eigenwaarde een boost te geven.

Daarnaast is het ook een mooi middel om te onderzoeken wat voor jou werkt. In de inleiding van deze workshop geeft Jeanne Gommers vanuit haar kennis als Biodanza docent een visie op hoe muziek een hulpmiddel kan zijn om jezelf beter te leren kennen. Ook worden er manieren aangedragen waarop onderzoek kan plaatsvinden wat muziek bij jouw doet en hoe je het kunt inzetten. Hoofd, hart en buikgevoel komen hierbij allemaal aan bod. Denken, voelen en willen zijn de 3 gebieden van handelen die daarbij horen. We nemen de tijd om in break-out rooms ervaringen uit te wisselen. En voor de liefhebbers sluiten we af met bewegen op muziek.


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Wie organiseert dit event?

trainer

Jeanne Gommers

Het grootste deel van mijn leven heeft in het teken van (intensieve) mantelzorg gestaan voornamelijk voor mijn dochter. Nu ben ik aan het onderzoeken wat kan ik maatschappelijk bijdragen. Eventmanager bij JobOn is voor mij een eerste stap terug in het werkveld. Ik verblijf graag in de natuur en ben regelmatig in mijn (volks)tuin te vinden. Bewegen op muziek is mijn passie. Ik heb ervaring met het begeleiden van groepsprocessen. Mijn missie is verbinden.

eventmanager

Eileen Van Warners

analytisch, betrokken, Plannen & Organiseren, daadkrachtig, proactief, mensgericht, communicatief

“Het mooie aan deze rol vind ik dat je andere mensen helpt op allerlei gebieden die met solliciteren te maken hebben, maar ook dat je er als werkzoekende zelf ontzettend veel profijt van kunt hebben. Ik heb intussen een enorm netwerk, het heeft mij leuke nieuwe vriendschappen opgeleverd en heel veel kennis over solliciteren, persoonlijke ontwikkeling en coaching.”

- Barbara (Gouda)