Music & Moves

Leerdoelen

  • Gemakkelijker voor de camera bewegen
  • Authentiek jezelf zijn online

Met Music & Moves het nieuwe jaar in!

Bewegen op muziek met oefeningen die aansluiten bij het proces van werkzoekenden. Motiverend en uitdagend en zeker ook geschikt voor niet dansers!

Jezelf in beweging brengen

Dit kan een behoorlijke uitdaging zijn als je werkzoekend bent. Ik heb dat zelf ervaren. Ervaar jij dit ook? Wanneer je jezelf letterlijk in beweging brengt zal je denken ook in beweging komen. Als gevolg hiervan voel je je vaak ook beter.

Professor Erik Scherder en Dick Swaab onderzochten het effect van muziek en bewegen op het brein. In maart vorig jaar gaven ze een muzikaal college vanuit het concertgebouw. Voor de liefhebbers de link hierbij.

In de online workshop Music & Moves gaan we bewegingsoefeningen uitvoeren op muziek:

  • We doen dit vanuit onze eigen vertrouwde omgeving.
  • Elke oefening wordt ingeleid en kan daarna op eigen wijze uitgevoerd worden.
  • Door online te bewegen kun je je vrijer gaan voelen voor de camera.
  • Handig in deze tijd van online sollicitaties.

Bewegend op muziek onderzoeken we onze mogelijkheden richting werk. Het gaat om jouw unieke weg!

Over de begeleider, Jeanne Gommers

Al heel jong zette ik mijn beste beentje voor en ging met de muziek mee.nOf liever gezegd liep ik voor de muziek uit: als majorette. Met dans en muziek is het voor mij gemakkelijk contact leggen en de taal van bewegen is internationaal!

Bewegen op muziek is mijn passie. In 2012 ben ik afgestudeerd als Biodanza docent. Vanuit mijn ervaring met diverse beweegvormen inspireer ik jou graag om in beweging te komen, fysiek én mentaal!

Wil jij met mij op reis om te ervaren hoe bewegen op muziek bij kan dragen om passend werk te vinden? Grijp dan je kans en meld je aan!

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Jeanne Gommers

Het grootste deel van mijn leven heeft in het teken van (intensieve) mantelzorg gestaan voornamelijk voor mijn dochter. Nu ben ik aan het onderzoeken wat kan ik maatschappelijk bijdragen. Eventmanager bij JobOn is voor mij een eerste stap terug in het werkveld. Ik verblijf graag in de natuur en ben regelmatig in mijn (volks)tuin te vinden. Bewegen op muziek is mijn passie. Ik heb ervaring met het begeleiden van groepsprocessen. Mijn missie is verbinden.

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)