Mindfulness wandeling | Wandel uit je hoofd

Leerdoelen

  • Ontstressen
  • Leer je om tijd voor jezelf te creëren
  • Introductie mindfulness

Ervaar jij stress op dit moment?

Zit je altijd maar in je hoofd? Ben je aan het malen en piekeren? Slaap je slecht? Maak je je zorgen over de toekomst? Wandelen in de natuur is stress verlagend en verminderd angst en depressie. Het is niet alleen goed voor je hart, longen en bloeddruk maar ook voor je humeur. Bovendien slaap je beter, word je fitter en blijf je op gewicht.

Wil jij dichterbij jezelf komen? Meer rust ervaren? Minder gehaast zijn? Even ‘uit’ staan? Vanuit je gevoel leven in plaats vanuit je hoofd?

Mindfulness

Tijdens de mindfulness wandeling in het Rotterdamse Zuiderpark leer je stap voor stap onthaasten, sta je open voor wat zich op dat moment aandient, zonder oordeel. Natasja Beumer begeleid je hierin, je hoeft dus niets te doen, alleen maar te zijn en te genieten. Als je nog niet bekend bent met mindfulness is deze wandeling een mooie introductie.

Het Zuiderpark leent zich hier bij uitstek voor want het is relatief groot en goed bereikbaar. Natuur in de stad. Ervaar dat je kalmte in jezelf kunt vinden, zelfs als de drukte niet ver weg is.

“Waarom zou ik gaan?” – De meerwaarde van onze live events

Als eerste omdat je nieuwe mensen leert kennen en inspiratie krijgt binnen een open en veilige omgeving. Op de locaties houden wij ons aan de maatregelen, maar bieden we je toch de mogelijkheid om even te socialiseren.

JobOn bijeenkomsten zijn kleinschalig en dat wordt door onze bezoekers met een 8+ gewaardeerd. Onze deelnemers halen energie uit de sfeer binnen de groepen. Binnen onze groepen is er altijd ruimte voor een stukje coaching om jou echt verder te helpen. Wist je dat deelnemers van JobOn bijeenkomsten 30 dagen sneller een baan vinden?

Wie organiseert dit event?

trainer

Natasja Beumer

Mijn naam is Natasja Beumer en ik ben wandelcoach, reisbegeleidster, auteur en wereldreiziger. De vele kilometers die ik wandelend heb afgelegd hebben mij geleerd wat afzien is maar ook wat doorzettingsvermogen is en wat er overblijft als je alle stress achter je laat en letterlijk uit je hoofd gaat en in verbinding komt met je lichaam. Ik ben gediplomeerd wandelcoach en coach mensen stap voor stap naar meer welbevinden in hun leven. Ik leer je dus niet hoe je moet wandelen, maar al wandelend verkennen we samen jouw coachvraag. Hoe sta je op dit moment in het leven: waar ben je tevreden over en wat kan er beter? We gebruiken de natuur als metafoor voor jouw leven. Doordat je in beweging komt ga je al actief aan de slag.

eventmanager

Irma Van Der Stelt

Fantastisch! Wat een mooi platform. Wanneer je na ontslag in eens niet meer ergens bij hoort, bij betrokken bent dan is betrokken zijn bij JobOn heel fijn.

- Mira Blom