Mindful Wandelen | Rust – Ruimte – Richting

Leerdoelen

  • Sterker in je schoenen staan.
  • Rust en vertrouwen vinden in persoonlijke veerkracht
  • Ruimte creëren voor jouw keuzes
  • Richting geven aan je eigen pad

Wegens voorgaand succes organiseren wij nogmaals deze wandeling! 

Tijdens een mindful wandeling op het Nationaal Park de Hoge Veluwe staan we bewust stil bij persoonlijke veerkracht. Hoe zorg je ervoor dat je je niet laat leiden door negatieve gevoelens, emoties en gedachten? In tijden van onzekerheid, zoals het in-between jobs zijn, weten anderen vaak prima wat jij wel of niet zou moeten doen. Zorg dat je je eigen pad blijft bewandelen door juist nu, vanuit een niet-oordelende en vriendelijke houding naar jezelf te leren kijken. Alleen jij weet en voelt wat goed voor je is en wat je dan vervolgens het beste kunt doen. Creëer ruimte voor rust en richting, door veerkrachtig persoonlijk leiderschap.

Let op, de entreekosten voor het Park zelf dienen dus wel zelf betaald te worden, deze kosten zijn €11,10,-. 

We verzamelen dan ook voor de ingang van het Kröller-Möller museum, de ingang Otterlo is hiervoor het makkelijkste om het Park in te komen. De beeldentuin is de locatie voor de workshop. Parkeren kan gewoon buiten het park, binnen het park kunnen we gratis gebruik maken van fietsen. Voor meer informatie over het Park kan je de website bezoeken: https://www.hogeveluwe.nl/nl/bezoek-het-park

Pepita en ik zien je graag op woensdag 22 februari! 

Wie organiseert dit event?

trainer

Pepita Van Haren-Appl

Ik help je door een combinatie van Mindfulness & Wandelcoaching de veerkracht in je eigen aanpak te vergroten. Je hebt natuurlijk te maken met wisselende gevoelens, emoties en gedachten, maar door deze bewust te herkennen en met een niet-oordelende vriendelijkheid naar jezelf in te zetten, creëer je... Rust, Ruimte en Richting in onzekere tijden.

eventmanager

Lotte Langevoort

Hoi, ik ben Lotte! Ik ben de Talentmanager bij JobOn en daarmee ben ik het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers door heel Nederland heen. Heb je vragen? Mail mij op lotte@jobon.nl.

"Sinds mijn periode bij JobOn is mijn netwerk groter en vooral diverser geworden. Ook val ik meer op bij recruiters en krijg ik veel leuke reacties van verschillende mensen. Daarnaast word ik vaker uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken, dus ik ben er klaar voor!”

- Diane (Amsterdam)