Méér uit Jezelf halen!

Leerdoelen

  • Inzicht in je eigen kunnen
  • Hoe je focust op jezelf, zodat je tijd en energie niet verloren gaan naar verkeerde zaken
  • Hoe je je omringt met positieve vibes

In deze interactieve inspiratiesessie  neemt onze ervaren Life Guide Chantal Marijnissen je mee op ontdekkingsreis.

 Een reis die jou gegarandeerd gaat helpen de weg te vinden naar de baan die jij zo graag wilt in 2022!

Samen met je reisgenoten ga je aan de hand van leuke opdrachten het inzicht in jezelf vergroten.

Herkennen van je eigen succesverhalen, wie je bent en van wat je kunt.

En vooral: Hoe je dat moet aanpakken. Het gaat jou vertrouwen en motivatie geven om je (weer) bewust te worden van je kwaliteiten.

Wil jij weten hoe jouw ideale Way of Life eruit ziet als je meer uit jezelf haalt?

Check in and make your next right move!

 

Wie organiseert dit event?

trainer

Chantal Marijnissen

Ik zie het leven als een grote ontdekkingsreis. Het gaat mij niet zozeer alleen om de eindbestemming, maar vooral om alles wat je onderweg op je pad tegenkomt en hoe je daarmee omgaat. Als Life Guide ben ik er om jou hier doorheen te gidsen. Ben jij klaar voor een nieuw avontuur en wil je graag weten hoe jij de eerste stap kan zetten? Dan is nú het juiste moment voor jou om je te laten inspireren en te ontdekken wat jij nodig hebt om op pad te gaan.

eventmanager

Eduard Edeling

Voel mij thuis in een dynamische werkomgeving met jonge mensen en en nieuwe frisse ideeën. Mijn sleutelwoorden zijn gedrevenheid en empathie. De uitdaging bij JobOn ligt voor mij in het helpen van mensen die even in between jobs zijn. Zodat ik hen met nieuw aangeleerde vaardigheden en inzichten aan de slag kan laten gaan.

eventmanager

Kristel Cox

Vanuit verbinding vind ik het leuk om nieuwe inzichten, inspiratie op te doen en mensen te ontmoeten. Vandaar dat ik ook met enthousiasme workshops organiseer voor JobOn. Ik denk graag in mogelijkheden en vind het daarin een uitdaging om op een creatieve manier en out-of-the box te denken. Inmiddels heb ik zelf ervaren hoe leuk en waardevol netwerken kan zijn. Dit gun ik een ander ook en vind het leuk om daarin de verbindende factor te zijn.

Het gaf me wel een gevoel van zingeving, nieuwe prikkels, 'go' energie, nodig zijn, afspraken maken, opletten en leren. Al met al, mezelf nog meer positief in gang zetten.

- Saverio (Team Hengelo)