Kom tot actie en bereik je doel

Leerdoelen

  • Krijg meer inzicht in je belemmeringen die je ervaart in je loopbaan
  • Ontdek wat je tegenhoudt om in actie te komen en hoe dit te overwinnen
  • Onderzoek met elkaar welke acties je kan ondernemen in een bepaalde (loopbaan) situatie

Partnerevent Bibliotheek Nijkerk & JobOn

Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training aan de slag gaan. Door te weten wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.

Na de kennismaking beginnen we met het invullen van een persoonlijk canvas. Aan de hand van individuele en gezamenlijke opdrachten maak je een persoonlijk actieplan waarmee jij jouw doel kunt bereiken. Ook krijg je inzicht in welke belemmeringen je ervaart en wat je tegenhoudt om in actie te komen om ze te overwinnen.

We werken samen en helpen elkaar om doelen en actieplannen helder te krijgen. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

Meld je aan
Meld je aan via deze link. Aanmelden via de button is NIET mogelijk.


Blijf automatisch op de hoogte

Niet elke keer naar de website gaan om events te zoeken? Dat kan! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en wij brengen je elke twee weken automatisch op de hoogte van alle nieuwe events, blogs en kansen voor jouw loopbaan.

nieuwsbrief

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Rachel