Kick-off Leercirkel Morele Ambitie #1

Leerdoelen

  • Ontdek jouw morele ambitie
  • Vergroot je netwerk met pioniers
  • Sluit je aan bij een impactvolle beweging

Wil jij een impactvolle stap maken je in loopbaan en anderen helpen om dit ook te doen? Doe dan mee met kick-off bijeenkomst van de leercirkel Morel Ambitie, naar aanleiding van Rutger Bregmans' nieuwe boek: Morele Ambitie. Het is niet nodig om het boek gelezen te hebben, maar natuurlijk wel een aanrader. 

Tijdens de online kick-off ontmoet je andere mensen die ook een impactvolle stap in hun loopbaan willen zetten. Je wordt geinformeerd over het 7-stappenplan van de leercirkels én we gaan - onder leiding van vrijwilligers van JobOn - in breakout rooms in gesprek. 

Pieter Vermeer organiseert deze kick-off. "Als oprichter van Stichting JobOn weet ik als geen ander hoe fijn het is om een impactvolle baan te helpen, elke dag geniet ik van het bereik en ben ik blij als deelnemers van oor tot oor zie stralen door het werk van onze organsiatie. Dit gevoel gun ik meer mensen en daarom sluit ik graag aan de beweging van de School for Moral Ambition, een beweging waarbij wordt opgeroepen om talent zo nuttig mogelijk in te zetten voor impactvolle maatschappelijke banen. Daarbij ben ik natuurljk zelf ook deelnemer, want iedereen moet zichzelf blijven uitdagen in het kader van morele ambitie'.

De kick-off is interessant voor professionals die vanuit een baan of freelance situatie willen ontdekken wat passend is, maar ook voor studenten en voor werkzoekenden die een impactvolle carriere stap willen maken. Het doel is om te ontdekken welke stap jij morgen kunt zetten om tot een impactvollere loopbaan te komen! Meld je aan via de zwarte button op deze pagina.

Ben je na afloop van de kick-off nieuwsgierig om echt de diepte in te duiken? JobOn start vanaf de week hierna met leercirkels waarbij je met 5 andere pioniers in 7 ontmoetingen ontdekt hoe jij jouw zoektocht naar impactvolle werk het beste kunt aanvliegen. Kijk voor meer informatie over deze leercirkels op Moral Ambition Circle | JobOn

 

Wie organiseert dit event?

eventmanager

Pieter Vermeer

Pieter is oprichter en directeur innovatie bij Stichting JobOn.

JobOn is een fijne mensgerichte - en laagdrempelig organisatie, waarin ik ook mijzelf kan ontwikkelen tot een nog betere trainer. Ik zie geen reden om hiermee te stoppen!

- Eventmanager: Sonja Eichhorn