Kennissessie voor werkgevers over de training FutureLabNL+

Leerdoelen

  • Informatie over de training FutureLab NL+
  • Kennismaking met Stichting JobOn
  • Werken aan duurzame inzetbaarheid
  • Digitaal fit van de organisatie en medewerkers

Over Stichting JobOn

JobOn is er voor iedereen die een stap wil maken in de loopbaan. In samenwerking met diverse partners en vrijwilligers werken wij met en voor de doelgroep met laagdrempelige programma’s aan de mismatch in de arbeidsmarkt.

Hoe blijf ik digitaal fit als medewerker en als organisatie?

De technologische ontwikkelingen en de digitalisering op de arbeidsmarkt gaan snel. Dit vraagt om de juiste mindset, actuele kennis én om nieuwe digitale vaardigheden. Daarom starten we vanaf september 2024 met FutureLab; het programma waarin we werken aan duurzame inzetbaarheid van medewerkers 50+.

FutureLab; digitaal bewust werken aan duurzame inzetbaarheid!

In een blended interactief programma van drie bijeenkomsten met een escaperoom, een digitale e-learning én intervisie leren deelnemers meer over de invloed van automatisering en digitalisering op de baan van nu én de baan van de toekomst. Meer informatie over de inhoud van de training vind je hier

Medewerkers vanuit de provincies Gelderland, Noord-Holland en Utrecht kunnen kosteloos deelnemen aan FutureLab vanuit support van de Goldschmeding Foundation. Bent u als werkgever vanuit een andere provincie geïnteresseerd om deel te nemen? Wij zijn een ANBI-Stichting en bieden deze training en/of een Masterclass aan tegen vergoeding van de kosten. Zo werkt u aan duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers én levert u een maatschappelijk bijdrage aan werkzoekend Nederland.  

Over deze bijeenkomst

Nieuwsgierig naar dit programma? Meld je aan voor deze kennissessie, waarin Josée Blanken, algemeen directeur en Willy Pardijs, trainer van FutureLab jou informeren over dit inspirerende programma. 

Ben je verhinderd? Sluit dan aan tijdens de kennissessie op 24 juli.

P.S. Wil jij je inschrijven als deelnemer? Aanmelden kan hier

Wie organiseert dit event?

trainer

Josée Blanken

Josée is algemeen directeur bij JobOn en vanuit deze rol eindverantwoordelijk voor de programma's van JobOn én de aansturing van het vaste kernteam en onze vrijwillige eventmanagers. Zij heeft ruime ervaring in accountmanager. Gewerkt als (organisatie)coach en als trainer van de Hostmanship Filosofie, de kunst van het welkom heten. Leef je mooiste werkleven, dat is haar motto en haar drijfveer voor werk. Ze ontmoet je graag!

trainer

Willy Pardijs.

Willy is lid van het kernteam van JobOn als coach voor FutureLab: "Ik ga voor avontuur en nieuwe dingen en geniet enorm van het leven. Ik hoor graag meer van jou!"

Wat een geweldig initiatief! Wat een mooie manier om via de rol van eventmanager een podium te creëren voor de werkzoekende (eventmanager) om zelfvertrouwen op te bouwen, mensen te ontmoeten en verhalen te horen van medewerkzoekenden.

- Deelnemer Droombaanspel