• solliciteren

JobOn Date!

Leerdoelen

  • inloop 13.00 uur
  • koffie en thee wordt ons aangeboden
JobOn Date! Op 14 februari is het Valentijnsdag. De dag van de liefde en hét moment om op deze dag jouw ‘geheime liefde’ jouw mooiste liefdesverklaring te sturen.

Laat die ‘geheime liefde nu eens jouw ideale werkgever zijn! Hoe stoer is het dan om die organisatie op deze dag te overtuigen dat jij als werkzoekende de perfecte match bent! Maar hoe pak je dit aan? Daar hebben wij de oplossing voor!

Volg deze workshop en wij helpen je bij het schrijven van jouw mooiste liefdesbetuiging aan jouw ideale en misschien wel toekomstige werkgever. In twee uur tijd schrijf jij een originele brief die zeker zal opvallen en jouw kansen om op ‘JobOn Date’ te gaan zeker groot maakt.

Bemoedigd en geinspireerd door de andere deelnemers ga je jouw persoonlijke liefdesbrief schrijven. Aan het eind van de workshop deelt iedereen zijn of haar brief op zijn of haar social mediakanalen of stuurt de brief daadwerkelijk op. Als je helemaal op wilt vallen, dan breng je jouw brief natuurlijk zelf na afloop persoonlijk langs bij jouw ideale werkgever.

Zo helpen wij jou op een ludieke manier aan een kans voor jouw ideale ‘JobOn Date’ op deze dag van de liefde!

Pak je kans!

  • eventmanager

    Pieter Vermeer

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)