• coaching

Je bent de leider van jouw leven!

Leerdoelen

 • Helderheid over jouw waarden.
 • Inzicht in hoe je je waarden kunt benutten in je zoektocht naar werk.
 • Bewustwording hoe jij van binnenuit kijkt naar de dingen die er buiten je gebeuren.
Jij bent de Leider van jouw leven!

Wat is echt belangrijk voor jou? Waar krijg jij energie van? Wanneer klopt het wat je doet, in je werk, vrije tijd en binnen je relaties? De antwoorden op die vragen zijn vooral bij jezelf te vinden. Daar naar op zoek gaan en er naar leven, dat heet persoonlijk leiderschap.

In deze webinar ga je vooral zelf aan de slag. Ik breng mijn eigen zoektocht in als voorbeeld en ga je een aantal vragen stellen. Jij neemt een kijkje in jezelf en deelt je inzichten en ervaringen met andere deelnemers. Ik geloof dat je alle wijsheid die je nodig hebt in jezelf kunt vinden. En door die wijsheid te delen wordt die groter.

Daar gaan we mee aan de slag: je eigenwijsheid leren kennen en benutten. We gaan dat doen door te zoeken naar jouw waarden. En we gaan daar op voort borduren: hoe leef je ze, en hoe of waar niet, wat is de invloed daarvan en hoe kan je ze beter benutten in je carrière stappen.
 • eventmanager

  Margriet Van Der Drift

  Vanuit deze stoel werk ik met veel plezier voor Jobon. Door eventmanager te zijn wil ik mee investeren in het deze prachtige community met zijn sociale kapitaal. Ik geloof in deze manier van netwerken en het samen creëren in kansen voor mensen die opzoek zijn naar een nieuwe baan of naar verdieping zoeken voor. Je kunt mij vinden in Ede met Flip en mijn 2 kinderen Leonoor en Quinten In deze mooi omgeving maak ik graag wandelingen. Verder besteed ik mijn vrije tijd aan imkeren en werken in de tuin. Opdrachten die ik interessant vind zijn vraagstukken waarbij het gebouw niet meer klopt met de functies die een organisatie moet huisvesten. Graag zoek ik naar oplossingen waarbij gebruikers van het gebouw en zijn organisatieprocessen weer in balans zijn. Ik zie mezelf als gebouwtherapeut en daar bedoel ik mee: Zoals een relatietherapeut naar de relatie kijkt, kijk ik naar het gebouw en hoe de processen zijn gehuisvest. Complexe en moeilijke problemen intrigeren mij. Ik zie snel hoe dingen in elkaar zitten en kan onderscheiden welke mogelijke stappen gezet kunnen worden richting een oplossing. Actiegericht is mijn talent en bezit het vermogen om in Jip en Janneke taal duidelijke stappen te formuleren. Door koers te zetten zorg ik ervoor dat mensen samenwerken en dat door kleine stappen te maken snel een eerste resultaat zichtbaar wordt.

 • over de trainer

  Annet Van de Laak

  Facilitation, training, coaching, team building in the Netherlands and several countries over the world mostly in Africa. Experience in facilitating personal leadership development and team building programs, (solution focused) coaching, supporting peer review sessions, designing and organising leadership programs, leading teams and projects

“Ik solliciteer, netwerk en help anderen graag verder. Deze combinatie vind ik terug in de vrijwilligersfunctie van eventmanager. Ik ontmoet daarbij nieuwe mensen en luister graag naar hun verhalen en ervaringen”

- Theo (Breda)