Inzicht in je talenten

Leerdoelen

  • Ontdek je talenten
  • Ontmoet gelijkgestemden en leer van en met elkaar
  • Leer hoe je jouw talenten het beste kunt verwoorden
  • Vergroot je zelfvertrouwen

Weet jij wat jouw talenten zijn? Vaak heb je wel een idee van waar je goed in bent. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze workshop ontdek je wat je talenten zijn en hoe je deze sterk kunt verwoorden om die ene baan te bereiken.

Gezamenlijk gaan we aan de slag met onze talenten: waar blinken we in uit en waarmee onderscheiden we ons? En hoe kun je je talenten zo verwoorden dat je het goed kunt gebruiken bij het zoeken naar een nieuwe baan? Aan de hand van diverse opdrachten gaan we met elkaar op zoek naar waar jouw talenten liggen. Misschien ontdek je zelfs nieuwe verborgen talenten!

“Zeker nu de invloed van online een vlucht heeft genomen vanwege corona, heb ik zo de mogelijkheid gehad Zoom en andere programma’s te leren kennen. Het is ook fijn dat je veel in contact bent met andere eventmanagers, coaches en deelnemers. Dit is ontzettend leuk en je hebt al snel in de gaten dat je niet alleen staat in de wereld van werkzoekenden”.

- Hans (Eindhoven)