• solliciteren

  • flow & fun

Het ‘Zicht op Inzicht’ sollicitatie bordspel

Leerdoelen

  • inzicht in de manier waarop jij het sollicitatiespel speelt en waarop jij solliciteert informatie over en inzicht in alle fases van het solliciteren meer effect van jouw sollicitaties
Het sollicitatieproces” bestaat niet. Wat voor de één heel goed werkt, gaf een ander een mindere ervaring. Wat de één heel normaal vindt, vindt de ander juist speciaal, dapper, knap of gaaf. Solliciteren is voor iedereen anders, maar de meeste sollicitanten bewandelen wel eenzelfde weg en daarin zijn 7 fases te herkennen.

Tijdens het spelen van dit bordspel komen jij en je medesollicitanten in alle fases terecht. Jullie krijgen vragen en opdrachten waarmee jullie met elkaar steeds meer inzicht krijgen in wat solliciteren eigenlijk is, hoe je dat zelf dat doet en wat daar het effect van is.
 
Resultaat:
- inzicht in de manier waarop jij het sollicitatiespel speelt en waarop jij solliciteert
- informatie over en inzicht in alle fases van het solliciteren
- meer effect van jouw sollicitaties

Voor wie:
- Iedereen die op een laagdrempelige manier het effect van zijn/haar sollicitaties wil verhogen.
- Je staat open voor het bespreken van je eigen manier en die van anderen
- Groep van 6 personen

In het bordspel wint maar één deelnemer. In de workshop wint iedereen!
  • eventmanager

    Marcel van Veldhoven

    Ik organiseer activiteiten in Dordrecht e.o. Mijn motto is "Kom in beweging!"en daar wil ik graag een bijdrage aan leveren. Ga je mee op pad?

  • over de trainer

    Vincent Kuyvenhoven

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)