Een Leven lang Leren en Ontwikkelen!

Leerdoelen

  • Bewustwording van skills
  • Rust bewaren, ontdekken wat je het minst energie kost

Vind je het hoog tijd worden om je grenzen te verleggen? Een baan/functie vervullen die veel beter aansluit op je competenties en je eigen wensen dan nu het geval is?

Als je wilt groeien, zul je uit je comfortzone moeten stappen. Professional Ceciel Besjes, werkzaam als Adviseur Praktijkleren bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) gaat je bij deze stap helpen.

In een select groepje gaan we samen onderzoeken waar jouw talenten liggen en ontdekken hoe je de juiste scholing vindt die aansluit bij je toekomstige job. Het is namelijk heel zonde van je tijd en geld als je een opleiding volgt waar uiteindelijk geen vraag naar blijkt te zijn!

Daarnaast gaan we je laten ontdekken waar jij energie van krijgt, waar jij op “aan” gaat, zodat je fris kunt beginnen aan een nieuw hoofdstuk in je carrière.

Doe je mee?

Om de kwaliteit van deze workshop hoog te houden, hebben we de deelname beperkt tot een klein groepje. Spreekt jou dit aan, schrijf je dan snel in!

Wie organiseert dit event?

trainer

Ceciel Elbers-Besjes

Ik heb ruime ervaring opgedaan in recruitment en nu trotse verbinder van mbo-onderwijs en bedrijfsleven. Enthousiast, gedreven, harde werker met humor. Graag deel ik mijn inzichten, kennis en tips met jullie in de zoektocht naar een nieuwe uitdaging waar jij energie van krijgt!

eventmanager

Eduard Edeling

Voel mij thuis in een dynamische werkomgeving met jonge mensen en en nieuwe frisse ideeën. Mijn sleutelwoorden zijn gedrevenheid en empathie. De uitdaging bij JobOn ligt voor mij in het helpen van mensen die even in between jobs zijn. Zodat ik hen met nieuw aangeleerde vaardigheden en inzichten aan de slag kan laten gaan.

eventmanager

Cynthia Tax

Mijn passie is dingen doen om mensen te helpen door middel van informeren en of adviseren, ervaringen en kennis te delen.

Kijk tegen welke overtuigingen jij aanloopt en ga daarmee aan de slag. Door ze om te buigen voor positieve overtuigingen zal jij datgene kunnen gaan doen wat je zo graag wilt.

- Rachel (Team Maassluis/Vlaardingen/Schiedam)