• personal branding

  • solliciteren

Een krachtige Elevator Pitch

Zowel in netwerk -als sollicitatiegesprekken is het handig om je persoonlijke pitch paraat te hebben. Een persoonlijke pitch is een krachtig middel om jezelf bondig en pakkend te presenteren waardoor je potentiële nieuwe werkgever of klant snel een beeld over je vormt en jou beter onthoudt.

Tijdens deze helpen deelnemers uit de community van JobOn elkaar. We profiteren van elkaars ervaringen, kennis en netwerk en gaan we samen aan de slag om succesvoller te solliciteren.

Aan de hand van een aantal opdrachten ga je nadenken over je pitch: wie ben je, wat wil je en wat is jouw unieke verhaal? Vervolgens gaan we met elkaar oefenen en geven we elkaar positieve, opbouwende feedback. Je gaat naar huis met een pitch en genoeg handvatten hoe je dit in de toekomst kan gebruiken.  Meld je snel aan, vol is vol!

  • eventmanager

    Petra Van der Vlugt

“Je legt veel contacten en breidt je netwerk uit. Dat was best uit mijn comfortzone, maar door verschillende workshops bij te wonen werd ik hier steeds meer thuis in. Je leert jezelf zo goed op de kaart te zetten.”

- Renate (43, Delft)